Hárommilliót fizet a pucérkodó magyar

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a magyar turistának, aki anyaszült meztelenül sétálgatott Olaszországban, Cavallino-Treporti üdülővárosában a minap.

A magyar határtól néhány órányi autóútra lévő északolasz tengerpart igen népszerű a magyar utazók körében. A Venezia Today olasz portál beszámolója szerint a 64 éves férfi kedd reggel érkezett a cavallinói strandra, egy közeli kempingben volt a szállása.

A magyar férfinál még csak egy papírlap sem volt (képünk illusztráció) © Thinkstock

A hírek szerint az egész napot meztelenül töltötte, még városon belül sem viselt ruhát. A hatóságok csak a délutáni órákban szúrták ki az ádámkosztümben flangáló ma­gyart. Eleinte nehézkesen ment az igazoltatás, ugyanis érthető okokból a férfinál nem voltak hivatalos iratok, amikkel igazolni tudta volna személyazonosságát.

Miután előállították a pucér ma­gyart, először a szállására kí­sérték, ahol felöltözött, és ma­gához vette okmányait. Ez­után be­vitték a legközelebbi rend­őrségre, ahol a lehető legnagyobb bünte­tést, 10 ezer eurót, azaz több mint 3 millió forint bírságot szabtak ki rá közszeméremsértés miatt.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors