Aktuális

Előbb a képekkel visszaélő férfibe, majd a valódi szereplőjébe is szerelmes lett

Bors

Létrehozva: 2018.01.19.

Egy tárkereső oldalon kezdett el beszélgetni a 35 éves Emma Perrier egy jóképű, magas férfivel, ami egy éven át tartott végül. Hosszan beszélgettek egymással telefonon is, de a férfinek – aki korábban modellkedett – valahogy mindig volt valami kibúvója, miért nem tudnak találkozni. Végül kiderült, azért nem, mert a jóképű modell a képét csak felhasználta egy 55 éves elvált férfi.

A nő eldöntötte, hogy megkeresi azt, aki ténylegesen látható a képen, hogy figyelmeztesse, visszaélnek a képével. de (hogy, hogy nem) egymásba is szerettek.

„Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de nagyon szeretem elmesélni, hogyan találkoztunk. Nem hiszem, hogy bármikor is megunnám majd. Az a csaló nagy szívességet tett nekünk” – nyilatkozta az étteremvezetőként dolgozó Emma.

A történet még 2015-ben kezdődött, mikor Emmának a munkája miatt nem volt semennyi szabadideje. Egy nyolc hónap után lezáruló kapcsolatot követően ezért úgy döntött, regisztrál az egyik társkereső oldalra. Itt ismerkedett meg egy férfival, aki a képek alapján egy magas, sötét hajú, jóképű férfi volt. Egy félig olasz, aki Angliában nőtt fel, és pont ugyanannyi idős volt, mint ő. Napi szinten beszélgettek az interneten, minden szóba került. Emma beleszerettet a férfibe.

Emma szeretett volna legalább videócsetelni, de a férfi erre nem volt hajlandó „az a gyerekeknek való”, mondta. Telefonon viszont beszélgetett a nő a mozisztár kinézetű férfival.

Emma megpróbált találkozót is összehozni „Ronnie-val”, de a férfi elnézést kérve azt válaszolta, hogy sajnos a munkája miatt állandóan úton van, a kevés szabadidejét pedig szülei spanyolországi villájában tölti. Esetleg egyszer ott meglátogathatná Emma, de ebből csak terv maradt. 

Mindketten elmondták egymásnak, hogy „szeretlek”, anélkül, hogy egy csókot váltottak, vagy egyszer is találkoztak volna. A férfi 300 képet küldött „magáról” Emmának, naponta többször is beszéltek ekkor már telefonon, mindent tudtak egymásról, legalábbis a férfi Emmáról.

Emma nem nagyon beszélt senkinek se a szerelméről, barátaival alig volt ideje találkoznia, az egyetlen, akit beavatott, az a testvére volt, de ő meg Franciaországban élt. A nő aztán munkát váltott, ahol elárulta az ott dolgozóknak is a románcát. Egy alkalommal aztán az egyik munkatársa felvetette, hogy mi van, ha Ronnie nem is valódi személy? De ezt kizárta Emma, ahogy a családjának sem akarta megfogadni a tanácsát, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a férfivel, akivel ekkor már napi 3 órán át telefonálgatott.

A találkozók folyamatos visszamondása azonban frusztrálttá tette Emmát, így egy alkalommal letöltött egy applikációt, amely a képek eredetét kereste meg. Az egyik kedvenc képére keresett rá „Ronnie-ról”, ekkor akadt rá a török modellre, színészre Adam Guzelre. Emma hirtelen levegőt sem tudott venni. Amikor Ronnie-nál rákérdezett, tudja-e ki Adam Guzel, a férfi azt válaszolta: „én vagyok az”, csak az a korábbi neve. Emma, bár ekkor még nem szakította meg a kapcsolatot Ronnie-val, tovább nyomozott.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor „Ronnie” elküldött egy képet egy bohóchalról, Emma pedig az előbbi applikációval visszakereste a kép eredetét, és a TripAdvisoron talált rá, egy Alan Stanley nevű felhasználó beszámolója mellett. Rákeresett Emma, és egy kopasz, ráncos emberre talált rá. Ekkor jött rá a nő, átverték. A férfi próbálta tagadni, hogy igazából ő áll Ronnie mögött, de ekkor már leesett a tantusz Emmánál.

Az étteremmenedzser nő ezek után küldött egy üzenetet a Facebookon Adamnek, hogy valaki visszaél a képeivel. Mivel Adamnek már nem először írtak erről, visszaírt Emmának, aki elmesélte a történetét. A modell-színész nagyon dühös lett. Emma megkérte, hogy videócseteljenek egyet, a teljes bizonyosság kedvéért, amire Adam hajlandó is volt. „Te tényleg létezel” – fakadt ki Emmából, el is kezdett pityeregni. 

Továbbra is beszélgettek az interneten, aztán fellobbant közöttük az a bizonyos szikra. A korábban Manchesterben élő Adam, aki aztán visszaköltözött hazájába, aztán egyszer meglátogatta Emmát, aki nem bírta visszafogni magát és írt Stanley-nek: „Most tényleg találkozni fogok az igazi Ronnie-mmal. Nem tudom, hogy köszönetet mondja neked, vagy utáljalak.”

Emma és Adam között még a repülőtéren elcsattant az első csók, de még pár napig a kanapéján volt kénytelen aludni a férfi, akit az elején véletlenül többször is Ronnie-nak nevezett. Aztán persze helyet kapott Emma ágyában.

De mi lett Stanley-vel?

A Daily Mail elérte a férfit, aki nem nagyon akart reagálni, de azt elmondta, hogy ha nem hamis képeket használ, akkor sose beszélgetne vele sem Emma, sem más nő. „Tudom, hogy rosszat tettem, de minél jobban belebonyolódtam, annál nehezebb lett volna tisztára mosnom magamat” – nyilatkozta.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156724_auto_resized.jpg
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27465_resized.jpg?avcount=1714134311
origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164369_auto_resized.jpg
vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27464_resized.jpg?avcount=1714134311
origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714134311
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714134311
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/u7ptSj9iRCOm-kNdbpSuZodFbrk4Lvzph-Ia1iIi0h8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ExOGMwZTBmNDM4ODQwNjk4NzZiYTk5YzgxNzBhNzQw.webp
Szívszorító

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rY20EyB4faUdCPlN99uFoVebqbPYQnH255iAVk-AxvQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMyZDczMmIzOWVlYTQzYmQ4ZWNmMmNkMDM2OWExNGJk.webp
Betegség

„Arra jött be, hogy üvöltök és bőgök” - kitapintott egy csomót, sokkoló diagnózist kapott Piros