Lebukás

„Bementem a férjemhez zuhanyozni – amit láttam, meggyőzött arról, hogy megcsal”

Létrehozva: 2024.06.23.

A nő egy közösségi oldalon fordult tanácsért.

Egy nő meg van győződve arról, hogy a férje megcsalja, és mindebből arra következtet, hogy a zuhany alatt elég furcsán viselkedik.

A nő attól tart, hogy a párja megcsalja őt Fotó: Pixabay

A Redditen névtelenül megszólaló nő elmesélte, hogy hányingere lett, amikor nemrég besétált a férjéhez, amíg ő zuhanyozott, és váratlanul a telefonján talált valamit, ami "gyanúsan nézett ki". Nem tudja, mit bámult, de meg van győződve arról, hogy a férfi rosszban sántikált.

Amikor belépett a fürdőszobába, a férje meglepődött, de próbált higgadtan viselkedni, állítása szerint: 

Épp most akartam sms-t küldeni, hogy gyere be.

De a nőt ez nem győzte meg, és kiment a fürdőszobából. Amikor a férje végzett a tisztálkodással, belenézett a telefonjába, hogy megtudja, nem beszélget-e más nőkkel, vagy nem néz semmi illetlen dolgot. De a párja gesztusa nem nyugtatta meg a őt.

− Oda-vissza üzengettünk egymásnak, de, ha sms-t küldött nekem, hogy jöjjek be, miért nézett olyan döbbenten, amikor ezt megtettem? Miért nem akkor szólt, amikor bement? Miért nem kiabált, hogy jöjjek be? - írta posztjában a hölgy, majd így folytatta:

Az ösztöneim azt súgják, hogy valami többről van szó, de az agyam azt mondja, hogy téged vett el, és még soha nem volt hűtlen. Soha nem viszi magával a telefonját a házban, de a zuhanyzóba bevitte magával? De ott is hagyta előttem, hogy megnézzem, ha úgy döntök.

 

A Reddit-felhasználók igyekeztek megnyugtatni a nőt, sokan közülük azt javasolták, hogy ha a férfi meg akarja csalni, akkor a zuhanyozásnál jobbat talál ki erre - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek