Nyugdíjas

Napokon át keresték az eltűnt férfit, a rendőrök álla is leesett, amikor megtalálták

Bors

Létrehozva: 2024.06.12.

A rendőrség akadt a Pécsről eltűnt férfi nyomára és hihetetlen, ami ezután jött.

Napokon át eltűntként keresték azt a pécsi idős embert, akiért nemcsak családtagjai és szerettei, de munkatársai is több mint egy héten keresztül aggódtak.

A hős rendőr nem hezitált, azonnal segített /
Több mint egy héten át keresték a Pécsről eltűnt férfit. (Képünk illusztráció) Fotó: Shutterstock

A férfi, aki minden egyes nap rendszeresen bejárt munkahelyére, ahol példásan elvégezte aznapi teendőit, az egyik nap nem ment be dolgozni, majd kiderült, hogy az otthonában sem látták őt, ezért egyre többen kezdték el keresni. Nem sokkal később kiderült: azután veszett nyoma, hogy kézhez kapta busás nyugdíját. Eleinte Pécsen és környékén, majd szerte az országban, a közösségi oldalakra kitett posztok segítségével is próbálták őt felkutatni, remélve, hogy semmi baja nem esett az idős, középmagas, vékony testalkatú, őszes hajú, szakállas férfinak.

Sokáig a rendőrség körözési listáján is szerepelt eltűntként, egészen addig a nem várt fordulatig, amíg hihetetlen körülmények között elő nem került, nagyjából 240 kilométerrel odébb. Több mint egy héttel azután, hogy az első posztok megjelentek a kereséséről, június 9-én vasárnap este találták meg őt a rendőrök Budapesten.

A korábban eltűntnek hitt férfi egyik munkatársától úgy tudjuk, hogy teljesen egészségesen találtak rá, semmi baja nincs. Egyszerűen csak nem akart bemenni dolgozni, sem pedig hazamenni, helyette Budapestre utazott, hogy elmulassa busás nyugdíját. A rendőrök, miután tisztázták a személyazonosságát, elengedték, úgyhogy azóta is valahol a pénzét költi, ha azóta el nem fogyott.

A több mint 2,5 ezer megosztást elérő poszt az eltűnéséről, a munkatársak, barátok, családtagok aggódása totál felesleges volt. Emberünk egyszerűen csak szerette volna jól érezni magát a kapott pénzből.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek