Találgatás

Mi történhetett Magyar Péter nadrágjával?

Bors

Létrehozva: 2024.06.25.

Zajlik a találgatás a közösségi médiában.

Széles körben zajlik a találgatás a közösségi médiában, vajon mi történhetett Magyar Péter nadrágjával azon a szórakozóhelyen ahonnan végül botrányos részegség és verekedés miatt a biztonsági őrök eltávolították. Az átázott, hatalmas foltokkal "díszített" nadrág  sokakból váltott ki reakciókat  a szélsőséges gúnyolódástól, a lehetséges magyarázatok kereséséig.

Mi történt valójában a politikus vajszínű átázott dzsörzénadrágjával?
A nadrág bal szárán, hátul folyt végig valami., egészen  térdig.

A foltos, átnedvesedett, vajszínű dzsörzénadrágról akkor készültek videók és fotók, amikor a szórakozóhelyről kidobott Magyar Péter tántorgó léptekkel elindult a Duna felé., Később a rakpartról a vízbe dobta azt a nagy értékű mobiltelefont, amit erőszakkal elvett egy vendégtől, mert az lefotózta agresszív viselkedését. A telefont a vízben később búvárok megtalálták.

Videó is készült a botrányos részegségről, és a foltos  vajszínű dzsörzénadrágról. Így tántorgott Magyar Péter bizonytalan léptekkel a Széchényi téren, a  Lánchíd előtt. Amint később kiderült, kereste az utat a Duna felé, hogy vízbe dobhassa az eldobott telefont.

 

A közösségi média felületein egymást érik a  felvételek, melyek bizonyítják, hogy Magyar Péter botrányosan viselkedett, teljesen elvesztette az önkontrollját a szórakozóhelyen, ahol saját állítása szerint is "több italt" elfogyasztott.

Készült fotó  például arról amint négykézláb csúszik-mászik a földön.

Négykézláb mászva, erőszakkal átmászott a táncoló nők lába között.

 

Letérdelt ismeretlen nők elé, provokált, erőszakosan felajánlkozott.

Egyre provokatívabban viselkedett, letérdelt a nők elé és fogdosta őket...

Miután az obszcén beszólásokat , a verbális erőszakot többen is szóvá tették, Magyar Péter  többször is megütött egy vendéget, egy másiktól pedig erőszakkal elvette a mobiltelefonját. A biztonsági őrök ezután vezették ki a szórakozóhelyről. Miután nem volt hajlandó önként távozni, erőszakot kellett alkalmazniuk.

Így dobták ki az önkontrollját teljesen elvesztő politikust.

A BRFK közleménye szerint az V. kerületi rendőrkapitányság garázdasáság és rongálás miatt indított az ügyben eljárást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki

– írta az INDEX megkeresésére a BRFK sajtóosztálya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek