UFO

Kamera rögzítette: fényes, izzó UFO száguldott az égen

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.23.

Henger alakú izzó UFO sokkolta a helyieket.

Egy fényes, izzó, szivar alakú UFO-t kapott lencsevégre egy térfigyelő kamera a montanai Belgrade-ban. Az ismeretlen, látszólag lassan és hangtalanul mozgó objektum „szabad szemmel úgy nézett ki, mintha elmosódtak volna a csillagok” – állítja a  montanai helyi lakos, aki idén júniusban észlelte a földönkívülit. A furcsa tárgy csak a szemtanú éjjellátó kamerája segítségével öltött határozottabb formát, amelyet a SiOnyx katonai vállalkozó készített.

 

Úgy tűnik, hogy a szokatlan, hosszú fényhenger lassan siklik a „Big Sky Country” feletti kiterjedt csillagmező előtt – közvetlenül azelőtt, hogy eltűnne a szemtanú tartózkodási helyéről látható hegylánc mögött, a belgrade-i Airport Road mentén. A megfigyelés kevesebb, mint négy mérföldnyire keletre volt a montanai Bozeman Yellowstone nemzetközi repülőtértől.

"Néha olyan videókat kapunk, amelyek megdöbbentőek" - mondta Alejandro Rojas, a most induló Enigma Labs tanácsadója, akinek UFO-adatbázisa számára eljuttatták a felvételt.

„Úgy néz ki, mint a Starlink műholdak – mondta Rojas a DailyMail.com-nak –, amelyek egymást követő műholdak. De ez egyetlen szilárd tárgynak tűnik. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek