Baleset

„Imádkozunk, hogy felépüljön” – Berobbant egy akna Tiszaalpáron, harcolnak a családapa életéért

B. T.

Létrehozva: 2024.06.19.

Az akna gázszivárgás miatt robbant be, a férfi pont lent dolgozott, amikor a detonáció történt.

Hatalmas robbanás rázta meg hétfőn (június 17.) délután Tiszaalpárt. Egy helyi telken történt a borzalmas detonáció, információink szerint egy akna robbant be. A tűzoltók azonnal a helyszínre vonultak.

Krisztián pont ott dolgozott, ahol a detonáció történt. Most az egész település a családapa életéért aggódik Fotó: Pexels (illusztráció)

- Egy két és fél légköbméteres aknában, gázforrasztóval végzett munka közben kiszivárgott és belobbant a gáz hétfőn, kora este Tiszaalpáron, az Arany János utcában

 – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Lapunk úgy tudja, hogy a robbanás idején egy ember is volt az aknában: a férfi éppen lent dolgozott. Mint azt a tűzoltók is megírták, a férfit sikerült kiemelni az életveszélyes aknából, ezután átadtak a mentőknek, ugyanis életveszélyesen megsérült.

- A kiskunfélegyházi hivatásos és a lakitelki önkéntes tűzoltók átszellőztették az aknát és méréseket végeztek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Egy ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett – tették hozzá. Úgy tudjuk, hogy a férfi olyan mértékben sérült, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 

A helyiek sokkot kaptak a történtek után, mint azt lapunknak elmondták, hogy a súlyosan sérült férfit, Krisztiánt sokan ismerik a környéken, a kétgyermekes családapa életéért így egy emberként imádkozik a település.

- Nagyon drukkolunk és imádkozunk, hogy felépüljön. A felesége és a gyerekei is nagyon várják őt haza. Reméljük, hogy átvészeli ezt a szörnyűséget

 – mondták ismerősei a Borsnak. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a detonációt, az ügyben eljárás indult. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek