Kedvezmények

Jelentős változtatásokat hajt végre a Lidl, napról napra egyre több vásárlót érint

B.

Létrehozva: 2024.05.17.

Ez egy elképesztő kedvezményt biztosít a Lidl-vásárlók számára.

Frissítette hűségprogramját és új heti kedvezményeket vezet be a vásárlók számára a Lidl. Az áruházlánc alkalmazásában, a Lidl Plus-ban felkínált kuponokon felül olyan kedvezményeket vezetnek be egyre több országban, amelyek a QR-kód beolvasását követően automatikusan levonásra kerülnek a pénztárnál. Ezeket külön aktiválni nem kell!

Lidl
Frissítette hűségprogramját és új heti kedvezményeket vezet be a vásárlók számára a Lidl Fotó: Pexels

Mint arról korábban írtunk, Magyarországon márciusban újult meg a Lidl nagy népszerűségnek örvendő digitális hűségprogramja. A változásoknak köszönhetően az applikáció alkalmazása még egyszerűbbé vált, az újonnan bevezetett ajánlatokat ugyanis ezentúl nem kell aktiválni, a kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásakor. A vállalat ezáltal is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy még egyszerűbb, gyorsabb legyen a bevásárlás és nem utolsó sorban még több maradjon a családi kasszában.

Az újítás napról napra egyre több embert érint, ugyanis egyre több országban vezetik be azt. Most az angol Mirror azt írja, náluk is végrehajtotta a jelentős változtatásokat az áruházlánc, és az új típusú kedvezmények hetente változnak.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek még könnyebben spórolhassanak vásárlásaik során, bevezettük a Lidl Plus-ajánlatokat. Ez egy elképesztő kedvezményt biztosít. olyan megtakarítások választéka, amelyeket nem kell aktiválni, és amelyeket automatikusan alkalmaznak a pénztárnál, amikor az ügyfelek érvényesítik a Lidl Plus alkalmazásukat

- fogalmazott az ottani szóvivő.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek