Tragédia

Egy méter mély vízbe fulladt bele egy férfi Oroszlányban

B. T.

Létrehozva: 2024.04.16.

A férfi egy sekély, alig 1 méter mélységű, de annál iszaposabb tóba fulladt bele.

Tűzoltók és rendőrök érkezésére, hangos szirénázásra figyeltek fel a helyiek szombaton, április 13-án kora reggel Oroszlánynál, a Malom tó környékén. Kiderült, hogy tragédia történt, egy férfi ugyanis rejtélyes körülmények között a vízbe került, a szemtanúk pedig már csak élettelen testét vették észre. 

A holttestet a helyiek vették észre, a férfi táskája egy közeli padon hevert   Fotó: Péter

Egy helyi lakos elmondta, hogy ő is a szirénahangokra ocsúdott fel: 

– Arra lettünk figyelmesek a párommal, hogy tűzoltó szirénázik az ablakunk alatt. Kinéztünk az ablakon és akkor láttuk, hogy szállnak ki és mennek a tóhoz rendőrökkel – mondta a Borsnak az eset szemtanúja, Péter.

– Akkor mi már gondoltuk, hogy nagy lehet a baj sajnos. Pár perc múlva ki is emelték a vízből a holttestet, egy férfit. A táskája a padon volt – fűzte hozzá a szemtanú. 

Többek is értetlenül állnak azonban a tragédia előtt, ugyanis elmondták, hogy a tó vize igencsak sekély:

– Alig egy méter magas, jó, ha derékig ér az egész. Nem tudom, hogyan lehet oda belefulladni, de tény, hogy nem ez az első ilyen eset – mondta egy környékbeli. Hozzátette: lehetséges, hogy a víz alatt megbúvó iszap okozta a tragédiát:

A víz alatt van vagy két méternyi iszap. Lehet, hogy ez okozta ezt az egészet, hiszen mélyebb is, mint a víz 

– szögezte le. 

Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik elmondták, hogy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, nincs szó idegenkezűségről:

– A rendőrségre április 13-án 7 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, hogy Oroszlány, Malom tóban egy élettelen férfi testet találtak. A rendőrség közigazgatási eljárást indított, idegenkezűség nem merült fel – közölte a Borssal a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek