Időutazó

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

K.B.

Létrehozva: 2024.04.21.

Az időutazó egy képet hozott egy jövőbeli városról.

Egy állítólagos időutazó kisebb felháborodást okozott a közösségi médiában, miután bizonyítékkal próbálta meg alátámasztani, hogy valóban a jövőből érkezett. A magát időutazónak tartó férfi állítása szerint egészen a 6000-es évekig ugrott előre, és csak most térhetett haza. A beszámolója alapján részt vett egy 90-es évekbeli titkos katonai projektben, amely során 4 évezreddel ugrottak előre az időben, amikor már az orvostudomány és a technológiai fejlődés elképzelhetetlen a ma élő emberek számára. Az időugró szerint a jövőben már egy barátságos mesterséges intelligencia teljes védelmét élvezik az emberek a futurisztikus városaikban, erről egy fényképet is magával hozott a mi idősíkunkra.

időugró
Csak egy elmosódott fotót hozott a "jövőből" az időutazó/Fotó: Apex TV/Youtube

A DailyStar beszámolója szerint több probléma is felmerült a férfi történetével kapcsolatban. Először azt mondta, hogy azért mosódott el a kezében látható fotó, mert az időugrás során tönkre ment a kép minősége. Ezen kívül a futurisztikus város nevét sem volt hajlandó elárulni. Emellett néhány nézője azon csodálkozott, hogy 4000 évvel később is a ma ismert szinten rekedt csak meg a fényképezőgépek minősége? Ez döntsék el a kedves olvasóink. Az időutazó azonban azt mondta:

Az időutazás során a képek általában eltorzulnak, és sok más dolog is történhet. Tudom, hogy sokan közületek nehezen fogják elhinni a történetemet, és nem is hibáztatlak érte titeket, én is néznék, ha valaki ugyanezeket állítaná nekem. Nem áll szándékomban senkit megtéveszteni, egyszerűen csak üzenetet akarok terjeszteni az emberiség jövőjéről és arról, hogy merre tart a világ

- ezután sírva fakadt az időugró férfi, ugyanis hátra kellett hagynia egy barátját a jövőben, aki már nem tudott állítólag hazatérni a mi idősíkunkra. 

Bizonyos értelemben a jövő olyan, mint egy utópia, de sajnos amikor megpróbáltunk együtt visszautazni, nem tudtunk. Csak látni akarom őt még egyszer.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek