Gyász

„Ő volt az életünk fénye és lelke” – saját ágya végzett egy 4 éves kisfiúval

K.B.

Létrehozva: 2024.03.01.

A gyermek elsőnek és utolsónak aludt az új kiságyában.

Szívszorító tragédia történt az angol Chathamben. Reggel ugyanis holtan talált rá édesapja a hároméves Ethan Wade-re, aki elsőként aludt új kiságyában. A beteg gyermekre arccal lefelé találtak rá, és nem lélegzett, amikor értesítették a mentősöket. Bár a segítség perceken belül megérkezett, már nem tudták megmenteni a gyermek életét. Most kiderült, hogy a halmozottan sérült kisfiú halálát az új spéci ágya okozhatta, amely elektronikusan működött, és nem jól állították be az éjszaka, emellett pedig nem volt gyerekzáras a távirányítója. Megrázó részletek következnek.

agy
A gyermek agyi bénulással, azaz celebral paresisben szenvedett a haláláig /Fotó: Pixabay

A kis Ethan celebral paresisben szenvedett, és állapotából kifolyólag a mozgáskoordinációja sem működött jól, valamint fejlődési visszamaradással is küzdött, ezért vásároltak a számára egy speciális ágyat, amelyet egy távirányítóval lehetett beállítani és irányítani. Igen ám, azonban Ethan a kistestvérével játszott napközben a távirányítóval és rosszul állították be az ágyat, amelyben az éjszaka folyamán beszorult a 4 éves gyermek feje, és ez a halálát okozta

Ethan anyukája Jessica így búcsúzkodott a kis angyaltól.

Ethan volt az életünk fénye és lelke. Olyan boldog kisfiú volt, mindig mosolygott, olyan mosollyal, amit ha valaki látott még ő is vidám lett. Ethant örökké szeretni, dédelgetni, és imádni fogom én is az apja is, és a testvérei is, mindenki aki ismerte őt. 

- idézte a gyászoló anyát a Metro magazin.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek