tragédia

Évekig kínozták a fővárosi iskolában, öngyilkos lett az angyalarcú kislány

Létrehozva: 2024.01.25.

Hosszú éve tart a kislány zaklatása.

Az iskolai évek bizony nagyon kemények tudnak lenni. Vannak olyan intézmények, ahol a gyerekek közötti rivalizálás és az iskolai zaklatás igencsak el tud harapódzni, és sokszor a tanárok nem lépnek fel ez ellen elég erélyesen, mert úgy vannak vele, hogy minden gyerekben benne van a bullying iránti vágy. Olykor azonban ennek szörnyű tragédia lehet a vége. Egy előkelő londoni iskolában már évek óta működik egy fiúkból álló csoport, akik lányokat szégyenítenek meg. Egy kislány olyannyira összeroppant ettől, hogy önnön kezével vetett véget az életének. 

gyertya gyász halál
A kislány úgy látta, jobb, ha nem folytatja / Fotó: Pexels (illusztráció)

A londoni Jewish Free Schoolban a tanárok nem vetettek véget annak a több fiúból álló csoportosulásnak, akik kislányokat zaklattak és szégyenítettek meg, holott tudtak ennek létezéséről. A fiúknak volt egy külön snapchat csoportjuk, ahol a lányokat tették neteségessé, kivágták az arcukat és pornósztárok testére vágták, sőt sok kislányra nyomást gyakoroltak, hogy küldjenek meztelen képeket magukról, azokat pedig egymás között terjesztették.

A 14 éves Mia Janin már évek óta a célkeresztjükben van: az "öngyilkos osztag"-nak is csúfolt csoport rendszeresen zaklatta a kislányt, aki végül arról panaszkodott a barátainak, hogy már nem bírja tovább, és összeroppan lelkileg. Végül úgy döntött, hogy nem tudja így élni az életét, és véget vetett az életének. Jelenleg nyomoz a rendőrség, és a körülbelül 60 fiúból álló csoport beszélgetéseit olvassák el, ugyanakkor nem értik, hol voltak ilyenkor a tanárok - írja a The Sun

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek