Gyilkosság

„Megbántam, hogy megöltem a párom” - drámai vallomást tett a gödi gyilkos

KL

Létrehozva: 2023.05.08.

A férfi a nyílt utcán kegyetlenül kivégezte a barátnőjét. A 34 éves édesanya a kórházban életét vesztette.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2021 júniusában tragikus fordulatot vett egy vita Gödön, aminek következtében egy férfi leszúrta barátnőjét.

Késelés gyilkosság halál sablon
A férfit most elítélték a tettéért Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

A páros már az autóban veszekedni kezdett, az ismerős pedig Gödön, a Duna úton kirakta őket. A pár séta közben ismét összekapott. Lökdösődni kezdtek, végül a férfi előrántott egy pillangókést és kedvese felé szúrt. A nő próbált védekezni és hátrálni, de hiába. A férfi az árokba lökte a nőt, majd rátérdelt és többször is megszúrta. Az utcában lakók felfigyeltek a történtekre, és kiabálva rohantak feléjük. A támadó elmenekült, futás közben eldobta a kést. A mellkasán, vállán, bordái között és felkarján sérüléseket szenvedett nőt kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni.

A támadó bűnösségéről most született döntés. A kegyetlen gyilkosság miatt az ügyészség 10 év börtönbüntetést kért a férfire, ha a váddal egyezően beismeri a tettét.

A tárgyalásról való jogomról le szeretnék mondani, és a bűnösségemet elismerem

- mondta a bíróságon a támadó.

A férfi elmondta, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna a nőre, és már nagyon megbánta a tettét. A bíróság a késelőt 10 év szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítéltet nem jogerős - írja a Tények.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek