Hála

Egy aggódó anyuka levele a mentősöknek: a négyéves Vikiről van szó

Címkék
hálamentő

LA

Létrehozva: 2023.05.18.

Az édesanya nem is lehetne hálásabb.

Megható levelet kaptak az életmentők: az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán mutatta meg a szívhez szóló sorokat, melyeket egy édesanya írt gyermekével.

Fotó: MTI

„Tisztelt Mentőszolgálat, Tisztelt debreceni mentősök! Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a gyors segítségnyújtásukat. Kislányom (4,5 éves) csütörtökön lett rosszul. […] Fél 10-kor a 112-es segélyhívót tárcsáztam. A hölgy megnyugtatott és mondta, hogy azonnal küldik a mentőt. Érkezett is a segítség nagyon hamar. A helyszíni vizsgálatokat követően kórházba kellett szállítani a gyermekemet. A lehető legsegítőkészebb volt a doktor úr a mentőben. Készített gumikesztyűből mentős babát (Wilson lett a neve) és saját telefonján mesét kapcsolt a gyermekemnek, hogy az amúgy sem rövid utat a lehető legkevesebb félelemmel tegyék meg! Még a sziréna hangja sem rettentette el a lányomat, hisz olyan kedvesek voltak! - írja az anyuka, majd így folytatta:

„Sajnos a sürgősségi osztályon nem tudtam beszélni velük, mert már mentek is ismét segíteni! Nagyon szépen köszönjük még egyszer ezt a magas színvonalú hozzáállást és a szakszerű betegellátást! Azóta kiengedtek minket a kórházból és gyógyulófélben van a kisbeteg. Köszönjük debreceni mentős doktorbácsi! H. Tímea és kislánya Viki - zárta sorait az édesanya.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek