Horror

Horror a hotelben: napokig hevert holtan az ágyon a meggyilkolt vendég

Létrehozva: 2022.11.13.

A holland férfi holttestét a temesvári hotel egyik szobájában találták meg. A férfi teste napokig ott feküdt, ugyanis először csak azt hitték, hogy alszik.

Forrás: Pexels

Az eset a temesvári Mehida utca egyik szállójában történt, ahol az egyik szobalány nyitott rá a férfire. Az épület vezetősége azonnal értesítette a rendőrséget, miszerint egy eszméletlen embert találtak az egyik szobába, de a zsaruk már nem tudtak rajta segíteni, a férfi ugyanis ekkor nem élt már. 

Fotó: Pexels

- A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 40 éves férfiról van szó. A mentősök már csak a halál idejét tudták megállapítani

 – idézte a Maszol a megyei rendőr-főkapitányság bejelentését. Az is kiderült, hogy egy külföldi áldozatról van szó, mivel a lap szerint a férfi holland állampolgárságú, és vélhetően már napok óta nem élt:

 a szobalány ugyanis már pár napja rányitott a mozdulatlanul fekvő turistára, viszont azt hitte, hogy csak alszik, így csendesen behúzta maga mögött az ajtót és távozott. 

Viszont amikor szombaton is bekopogott és benézett a szobába, a férfi még pontosan ugyan ott feküdt, ahol utoljára látta. 

Bár az áldozat testén eddig nem találtak külsérelmi nyomokat, a helyi zsaruk azonnal nyomozni kezdtek, a hatóságok ugyanis gyilkosságra gyanakszanak. 

Mint arról korábban a Bors is írt, alig pár hete Kolumbiában öt éves fiát végezte ki egy helyi szállodában egy apa. A férfi elrabolta és a hotelbe vitte a gyereket, akit először meggyilkolt, majd kisfiúról még egy képet is készített, melyet elküldött közös gyermekük anyjának is. A férfi azért követte el felfoghatatlan tettét, mert rájött, hogy volt feleségének új kapcsolata van. A fiúcska holttestét ott is a személyzet találta meg. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek