Tragédia

Családi dráma: végzett 3 éves kisfiával, majd öngyilkos lett a rendőr

2022. július 1. péntek 20:00

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett.

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett, miután a Covid-zárlat „megőrjítette” – derült ki egy vizsgálatból. A 39 éves David Louden őrmester és Harrison holttestét tavaly augusztus 13-án fedezték fel otthonukban Worcestershire-ben. Kiderült, a gyilkosság előtt üzenetet írt a feleségének, amit végül sosem küldött el. Az üzenetben ez állt: "Sam, két órával a történtek után küldöm ezt. Sajnálom, de nem tudom így folytatni. A szívem megszakad, de a nyomás túl nagy lett. Nem tudtam, hogy ez a helyzet ennyire elromlik, de úgy döntöttem, hogy meglátogatom az angyalokat Harrisonnal. Remélem, beengednek hozzá. Remélem, megbocsátasz."

Az őrmester a testvérének is írt, akinek azt ecsetelte, a Covid mindent tönkretett és nem látja, hogy a fia segítséget kaphatna. 

Loudon felesége, Sam, - aki szintén a West Mercia rendőrség munkatársa -, elmondta, hogy férje világossá tette a számára, hogy nem akar tovább maradni a nyaralásukon, mivel nagyon rossz a hangulata, és fizikailag is rosszul érezte magát. Emiatt harmadnapon úgy döntöttek, hogy hazaviszi Harrisont.

A rendőr a házukban aprólékosan megtervezte fia megölését, majd öngyilkos lett. Ez a látvány fogadta később hazatérő párját és mostoha gyermekeit. Az őrmester még egy búcsúlevelet is hagyott a szerelmének, amiben azt írta: jobb lesz neki nélküle.

„Az egyetlen megoldás a halál, nem tudnálak Harrisonnal egyedül hagyni, az túl sok lenne. Szeretetből és kétségbeesésből tettem” – állt Loudon búcsúlevelében, aki ekkor már nem szedte az antidepresszánsait.

„Tudtam, hogy Dave rosszul van, de fogalmam sem volt arról, hogy öngyilkosságot fontolgat, erről soha nem esett szó, és nem is aggódtam miatta” – vallotta be a gyászoló asszony a Mirrornak, majd hozzátette: „Nagyon szerettem őt, de ez egy megbocsáthatatlan döntés volt, azt kívántam, bárcsak elmondta volna nekem. Soha nem fogom tudni megbocsátani Davidnek, hogy kioltotta a kisfiunk, Harrison életét, nem volt joga elvenni a fiam életét, függetlenül attól, hogy mit érzett.”


Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem találják a magyar nő és kislánya tunéziai gyilkosát az osztrák rendőrök

origo.hu

Kiderült, mivel foglalkozik a börtönben az RTL bukott sztárja, Aurelio

borsonline.hu

Brutális gyilkosság Bécsben: halott anyjukkal és nővérükkel éltek egy napig a kisfiúk

vg.hu

A horvát euró egy egész szektort csődbe ránthat

ripost.hu

Óriásmellét megmutatva, egy szál semmiben indult koncertezni Tolvai Reni

hirtv.hu

Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

magyarnemzet.hu

Egy holland férfi megvett egy magyar falut, idén már fesztivált szervez benne + videó

mindmegette.hu

9 megfizethető helyettesítő drága összetevők helyett

borsonline.hu

Szülei olyan brutálisan megverték a tündéri kisfiút, hogy mindkét lábát le kellett vágni

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

Tragédia

Kétéves kislány fulladt a Balatonba - egy pillanatra engedték el a szülők a matracot

Rezsi

Újabb megszorítások lesznek Európában Brüsszel elhibázott szankciói miatt