Tragédia

Családi dráma: végzett 3 éves kisfiával, majd öngyilkos lett a rendőr

2022. július 1. péntek 20:00

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett.

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett, miután a Covid-zárlat „megőrjítette” – derült ki egy vizsgálatból. A 39 éves David Louden őrmester és Harrison holttestét tavaly augusztus 13-án fedezték fel otthonukban Worcestershire-ben. Kiderült, a gyilkosság előtt üzenetet írt a feleségének, amit végül sosem küldött el. Az üzenetben ez állt: "Sam, két órával a történtek után küldöm ezt. Sajnálom, de nem tudom így folytatni. A szívem megszakad, de a nyomás túl nagy lett. Nem tudtam, hogy ez a helyzet ennyire elromlik, de úgy döntöttem, hogy meglátogatom az angyalokat Harrisonnal. Remélem, beengednek hozzá. Remélem, megbocsátasz."

Az őrmester a testvérének is írt, akinek azt ecsetelte, a Covid mindent tönkretett és nem látja, hogy a fia segítséget kaphatna. 

Loudon felesége, Sam, - aki szintén a West Mercia rendőrség munkatársa -, elmondta, hogy férje világossá tette a számára, hogy nem akar tovább maradni a nyaralásukon, mivel nagyon rossz a hangulata, és fizikailag is rosszul érezte magát. Emiatt harmadnapon úgy döntöttek, hogy hazaviszi Harrisont.

A rendőr a házukban aprólékosan megtervezte fia megölését, majd öngyilkos lett. Ez a látvány fogadta később hazatérő párját és mostoha gyermekeit. Az őrmester még egy búcsúlevelet is hagyott a szerelmének, amiben azt írta: jobb lesz neki nélküle.

„Az egyetlen megoldás a halál, nem tudnálak Harrisonnal egyedül hagyni, az túl sok lenne. Szeretetből és kétségbeesésből tettem” – állt Loudon búcsúlevelében, aki ekkor már nem szedte az antidepresszánsait.

„Tudtam, hogy Dave rosszul van, de fogalmam sem volt arról, hogy öngyilkosságot fontolgat, erről soha nem esett szó, és nem is aggódtam miatta” – vallotta be a gyászoló asszony a Mirrornak, majd hozzátette: „Nagyon szerettem őt, de ez egy megbocsáthatatlan döntés volt, azt kívántam, bárcsak elmondta volna nekem. Soha nem fogom tudni megbocsátani Davidnek, hogy kioltotta a kisfiunk, Harrison életét, nem volt joga elvenni a fiam életét, függetlenül attól, hogy mit érzett.”


Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ancelotti történelmet írt, a Real Madrid nyerte az Európai Szuperkupát

mandiner.hu

Steven Seagal ukrán hadifoglyok közé ment és jókorát nácizott

borsonline.hu

Gyászol Kovács Ákos: elcsukló hangon emlékezett meg a veszteségről

vg.hu

Rákapcsolt délután a forint, egyre távolabb a 400-as euró

ripost.hu

Megszólaltak a szemtanúk: UFO üldözött egy amerikai bombázót

hirtv.hu

Stewardess fedte fel a titkot, miért nem szabad vécépapírt használni a repülőgépeken

astronet.hu

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép, és örömteli szerelmet, mély érzéseket hoz

borsonline.hu

Dráma a simontornyai vasúti átjáróban: „Az égiek hoztak engem vissza, és ők küldtek most ide”

borsonline.hu

Súlyos kijelentést tettek az ukránok, a háború végéről van szó

borsonline.hu

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában kertészkedett: bomba alakja van

További cikkek

Fűtés

Nem jár erdőirtással a tűzifa kitermelése

Hős

Dráma a simontornyai vasúti átjáróban: „Az égiek hoztak engem vissza, és ők küldtek most ide”