Tragédia

Családi dráma: végzett 3 éves kisfiával, majd öngyilkos lett a rendőr

2022. július 1. péntek 20:00

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett.

Egy rendőrtiszt megölte hároméves autista fiát, és öngyilkos lett, miután a Covid-zárlat „megőrjítette” – derült ki egy vizsgálatból. A 39 éves David Louden őrmester és Harrison holttestét tavaly augusztus 13-án fedezték fel otthonukban Worcestershire-ben. Kiderült, a gyilkosság előtt üzenetet írt a feleségének, amit végül sosem küldött el. Az üzenetben ez állt: "Sam, két órával a történtek után küldöm ezt. Sajnálom, de nem tudom így folytatni. A szívem megszakad, de a nyomás túl nagy lett. Nem tudtam, hogy ez a helyzet ennyire elromlik, de úgy döntöttem, hogy meglátogatom az angyalokat Harrisonnal. Remélem, beengednek hozzá. Remélem, megbocsátasz."

Az őrmester a testvérének is írt, akinek azt ecsetelte, a Covid mindent tönkretett és nem látja, hogy a fia segítséget kaphatna. 

Loudon felesége, Sam, - aki szintén a West Mercia rendőrség munkatársa -, elmondta, hogy férje világossá tette a számára, hogy nem akar tovább maradni a nyaralásukon, mivel nagyon rossz a hangulata, és fizikailag is rosszul érezte magát. Emiatt harmadnapon úgy döntöttek, hogy hazaviszi Harrisont.

A rendőr a házukban aprólékosan megtervezte fia megölését, majd öngyilkos lett. Ez a látvány fogadta később hazatérő párját és mostoha gyermekeit. Az őrmester még egy búcsúlevelet is hagyott a szerelmének, amiben azt írta: jobb lesz neki nélküle.

„Az egyetlen megoldás a halál, nem tudnálak Harrisonnal egyedül hagyni, az túl sok lenne. Szeretetből és kétségbeesésből tettem” – állt Loudon búcsúlevelében, aki ekkor már nem szedte az antidepresszánsait.

„Tudtam, hogy Dave rosszul van, de fogalmam sem volt arról, hogy öngyilkosságot fontolgat, erről soha nem esett szó, és nem is aggódtam miatta” – vallotta be a gyászoló asszony a Mirrornak, majd hozzátette: „Nagyon szerettem őt, de ez egy megbocsáthatatlan döntés volt, azt kívántam, bárcsak elmondta volna nekem. Soha nem fogom tudni megbocsátani Davidnek, hogy kioltotta a kisfiunk, Harrison életét, nem volt joga elvenni a fiam életét, függetlenül attól, hogy mit érzett.”


Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rejtély, hogy miért nőttek görbén ezek a fák - képek

origo.hu

Biztonsági őrök vertek szigetes fesztiválozókat az egyik bulihajón - videó

borsonline.hu

Kiderült, mire készült halála előtt Berki Krisztián: „Hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek?”

mandiner.hu

Horvát lap: Orbán Viktor Putyin embere az Európai Unióban

ripost.hu

A kórházi ágyon fotózták le Gáspár Beát, nagy a fájdalom, ápolók hada veszi körül

hirtv.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

vg.hu

Brutális büntetést kapott az Aldi, amiért fittyet hányt az árstopra

mindmegette.hu

Milliós bírságot kapott az Aldit, mert drágábban adták az árstopos termeket

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: durva, ami ma jön

borsonline.hu

Többen levideózták, fényes nappal egy vízibiciklin szexelt egy fiatal pár

borsonline.hu

Megkérdezték Tolvai Renit, mennyi pénzt ajánlottak neki szexért - itt a válasz

További cikkek

Baleset

Drámai részletek a nagypeterdi horrorbalesetről: Feszítővassal mentették ki a polgármester unokáit

Energia

Nagy bajban a franciák: télen már áramkimaradás lehet náluk