Gyász

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

2022. január 18. kedd 03:30

Még szúrás után is családja felé igyekezett Nagy Sándor, az a családapa, akit egy késes fantom gyilkolt meg a budapesti XVI. kerületben. A 39 éves férfi azért kezdte követni későbbi gyilkosát, mert a maszkos elkövető gyanúsan ólálkodott a parkoló kocsik körül.

Egy csodálatos család életét törte ketté egy arctalan gyilkos vasárnap este, a budapesti XVI. kerület egyik csendes, jól szituált negyedében. Nagy Sándor ugyanis éppen az erkélyén tekintgetett kifelé, amikor meglátott egy gyanús alakot, amint a parkoló kocsik között szaglászik.

Kint dohányzott az erkélyen, amikor meglátta azt a terepszínű dzsekis férfit, aki nagyon gyanúsan viselkedett – mesélte a Borsnak könnyes szemmel a férfi megtört felesége, Renáta. 

A mi kocsink is ott szokott parkolni, és a férjem mindig is ilyen volt: becsületes, segítőkész, így aztán lement, hogy kövesse az alakot – mondta a szomorú asszony.

A rendőrség helyszínelt a környéken, valóságos hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen Fotó: Bors

Egy idő után, amikor Sándor nem tért vissza a lakásba, Renáta rosszat sejtve férje után ment, akkor a férfi már véres ruhában tántorgott felé, a felesége előtt esett össze. A fantom, akit követett ugyanis az utcasarkot elhagyva szíven szúrta a férfit.

A sarok után szúrta meg, a férjem még saját lábán elindult visszafelé, és akkor esett össze, amikor már szemben voltam vele. Láttam, ahogy összecsuklik – idézte fel a borzalmas perceket elhaló hangon az asszony.

Sándor száz métert sétált úgy, hogy szíven szúrták Fotó: Bors

A mentők nemsokára kiérkeztek, és bevitték a kórházba a férjét, azonban Sándor az életmentő harc ellenére a kórházban életét vesztette, míg támadója elmenekült. A zsaruk másnap valóságos hajtóvadászatot indítottak a gyilkosa ellen, több rendőr háztömbtől háztömbig vizsgálta át a környéket. A család elmondta: egy kamerafelvételen látszik a gyilkos, a felvételt Sándor iskolás lánya is látta.

Látszik, ahogy sétál a gyilkos, édesapám pedig megy utána. Nem futottak, hanem iramosan sétáltak – mondta Amina.

A család elmondta, hogy a férfi terepszínű dzsekit, sötét nadrágot viselt, 165-170 centi magas volt, de az arcát sajnos nem látták, azt ugyanis maszk, és mélyen a szemébe húzott sapka fedte.

Nagy Sándor mindenkinek segített a környéken, most sem akarta, hogy kárt okozzon valakinek a környéken ólálkodó fantom, aki később szíven szúrta a családapát Fotó: Bors

A környéken mindenki szerette és tisztelte a kőművesként dolgozó becsületes és végtelenül tisztességes Sándort, a kétgyerekes családapa mindenkivel barátságos és segítőkész volt.

Mindig segített, nem tudott volna elmenni egy autótolvaj mellett – fogalmazott Renáta, aki elárulta, két éve költöztek a környékre két lányukkal.

Nagyon szerettük a környéket, és eddig semmi bajunk nem volt vele, soha egy rossz, hangos szót nem hallottunk még a háztömbben sem – mondta könnyes szemmel az összetört feleség, aki hozzátette, remélik, mihamarabb elfogják a gyilkost.

– Rajtunk már nem segít, de remélem, amilyen hamar csak lehet, elkapják azt az embert.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Durva a Covid-helyzet Észak-Koreában, már Kim Dzsungun is megszólalt

borsonline.hu

Most adta ki a riasztást meteorológiai szolgálat: veszélyes, ami jön

magyarnemzet.hu

Így akadtak ki a 24.hu újságírói Jakab Péterre + videó

ripost.hu

Ez a három csillagjegy nyáron megismeri élete szerelmét

vg.hu

Hazatérnek az ukrán menekültek

metropol.hu

Megrázó videó: Az utca közepére rugdalta a család kedvencét a postás

astronet.hu

Lelki gyógyulást és egy új fejezet kezdetét jelzik a bolygók

life.hu

2022-ben is folytatódik a Procter and Gamble erdőtelepítési programja (x)

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Döbbenetes részletek a budakeszi lakástűzről: nem vették komolyan a gyújtogató fenyegetését

borsonline.hu

Most érkezett: borzasztó tragédia történt Veszprém megyében

További cikkek

Időjárás

Kiadták a figyelmeztetést: borzalmas, ami órákon belül eléri az országot

Dráma

Anyát és lányát gázolták el Baranyában: Annamária meghalt, a 12 éves Ramóna életéért harcolnak