FŐNYEREMÉNY

Ezeket a számokat tedd meg a rekordnyereményért

Címkék
hatoslottó

2021. december 21. kedd 13:30

A Hatoslottó 33 éves történetének eddigi legnagyobb nyereménye, 3,15 milliárd forint csábítja a játékos kedvűeket ezen a héten. Az ünnepek közeledtével még nagyobb az érdeklődés és a játékkedv a számsorsjáték iránt, de hogy karácsony előtt lesz-e újabb milliárdos nyertes, az csak vasárnap fog kiderülni. Az biztos, vannak olyanok, akik születésükkor a szerencse kegyeltjei lettek. 

Budapest, 2019. március 22. Lottószelvényt adnak fel játékra a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idõk harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Hatalmas az izgatottság a Hatoslottó főnyereménye körül, ugyanis a május óta tartó nyereményhalmozódásnak köszönhetően ezen a hétvégén rekordfőnyeremény, azaz 3,15 milliárd forint várja a játékosokat. Utoljára 13 éve, egészen pontosan 2008. 38. hetében vitte haza egy szerencsés játékos az akkori rekordnak számító főnyereményt, a 2,958 milliárd forintot. A folyamatosan halmozódó Hatoslottó jackpot a játékkedvre is pozitív hatással van. 

 

A rekordnyeremény lázba hozta az embereket, heti 2 millió Hatoslottó szelvényt töltenek Fotó: Csapó Balázs / Mediaworks archívum

 

 Heti kétmillió szelvény

A Szerencsejáték Zrt. adatai alapján elmondható, hogy 2021 első 20 hetéig (május) hetente átlagosan 1,5 millió Hatoslottó alapjátékot játszottak meg, amelyben azóta fokozatos növekedés látható. Az igazán nagy fordulópontot október közepe hozta el, ugyanis a 2 milliárdos álomhatárt ekkor lépte át a játék várható főnyereménye. Ettől az időszaktól kezdve átlagosan több mint heti 2 millió alapjátékot adnak fel a szerencsevadászok. 

 

Karácsonyi csoda 

A nyeremények halmozódása körül példátlan verseny alakult ki: a nagytestvérnek számító Ötöslottó szorosan követi a 6/45 formátumú társát. Az Ötöslottó esetében 18 hete nem volt telitalálatos szelvény, aminek köszönhetően a várható főnyeremény összege ezen a héten már elérte a 2,7 milliárd forintot. De mindegy is, melyik jön be, az biztos, sokan hisznek a karácsonyi csodákban, ezért szerettüknek sorsjegyet vagy lottószelvényt tesznek a fa alá szépen becsomagolva. 

Kiss Zoltán Zero számmisztikus szerint az 5-ös és a 6-os számok igazán nyerők Fotó: Bors

 

Szerencsés számok 

- A rendelkezésre álló adataink alapján kijelenhető, hogy a kedvenc számok között főként a családtagok születési dátuma szerepel - árulta el a Borsnak Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója. - Erre utal az is, hogy a megjátszott számok közel fele 1 és 31 közé esik, de továbbra is népszerű az 1, 2, 3, 4, 5 kombinációja, amelyet hetente több mint ezren játszanak meg. Emellett kedvelik a játékosok az 1, 2, 3, 4 héttel korábban kihúzott számokat, illetve a megelőző év azonos heti nyerőszámait is. További érdekesség, hogy a szelvényen valamilyen szabályos minta alapján elhelyezkedő számok és a számtani sorok, például a 9-18-27-36-45 is a kedvencek közé tartoznak. 

A számmisztikus szerint ez nem is baj, mert vannak, akiknek a születésnapjuk magában hordozzák a szerencsét. 

– Vannak, akiknek a horoszkópjában, a képletében benne van az esély a nagy nyereményre, akár erre is – mondta a Borsnak Kiss Zoltán Zero. – Vannak erre szerencsés fényszögek, bolygókapcsolatok, a numerológiában pedig szerencsés számok. A legszerencsésebb szám az 5 vagy a 14 és a 23, ezeket összeadva is 5 jön ki. De jó szám a 15-ös is, azzal tényleg lehet nyerni a lottón, mégpedig azért, mert a számok bolygót jelentenek, és az ötös a Jupiter, ami a kiteljesedés szimbóluma, ha hozzáadjuk az 1-et, hat jön ki, ami pedig a Vénusz, azaz kiteljesedés az anyagi javakban!

További cikkek

Erőszak

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

Vírus

Orbán Viktor: A baloldal túl messzire ment

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Női kézi: a román listavezetőnél folytatja Korsós Dorina

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

hirtv.hu

10 év után bukott le a magyar rézmaffia – 52 millió forintot raboltak egy telephelyről – videó

vaol.hu

Eltűnt szombathelyi lányt keres a rendőrség

origo.hu

Erre érintetlen korallzátonyra még nincs hatással a fehéredés

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: halálos fenyegetéseket is kaptak a dán játékosok

vg.hu

Februári orosz támadásra figyelmeztette az ukrán elnököt Biden

life.hu

Váratlan fordulat! Mégsem Szilágyi Gerda írta a megdöbbentő sorokat?

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó