Aktuális

Berki Mazsi:„Bizony az én lelkem is nehezen bírja ezt"

Bors

2021. december 4. szombat 17:30

A kismama reagált a rosszindulatú kommentekre.

Egy cseppet sem irigykedünk Berki Krisztián feleségére. Úgy tűnik, bármit is tesz, van, aki a legrosszabbat látja benne.

Berki Mazsi nem rég az Instagramon osztotta meg, hogy egy oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, a teszt pedig pozitív eredményt hozott. A csinos kismama most reagált az őt ért vádakra. 

„Sajnos egyre több és több a rosszindulat.. és bizony az én lelkem is nehezen bírja ezt! Szeretnék megosztani veletek valamit, de csak azért, mert soha nem kockáztatnám senki egészségét! Hangsúlyozom, senkiét! November 19-én jelentkezett nálam az első covid tünetem. Amit nem tudtam akkor, hogy tünet. Szombaton és vasárnap feküdtem és húzott az ágy, de másra fogtam. Erről meséltem is a legutóbbi youtube videónkban. Majd hétfőn már kutya bajom se volt. Kedden viszont pozitív lett a tesztem. Karantén a tünet megjelenéstől számít, ezért november 28-ig voltam kötelező karanténban "  -  írta Instagram-sztoriban  a fiatal anyuka. 

Valóban egy megkeresés miatt mentem el tesztelni, de ha akkor nem megyek el sok mindenkit megfertőzhettem volna...És miért is mentem volna el tünet nélkül?  - tette fel a kérdést Mazsi.

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet