Aktuális

Barátnőjére bízta 15 hónapos kislányát az édesanya, soha többé nem ölelhette magához

Bors

2021. december 7. kedd 22:30

Szörnyű hibát vétett egy édesanya azzal, hogy megbízott a barátnőjében. A kislány nem tett semmi rosszat, mégis borzalams kínok között vesztette életét.

Egy észak-dakotai nőt hétfőn 30 év börtönbüntetésre ítéltek egy 15 hónapos kislány tavalyi halála miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy Brandi Adeleke kikönyörögte barátnőjétől, Amanda Carillótól, hogy kislánya nála ünnepelje a halloweent.

Az édesanya megbízott ismerősében, ezért megengedte, hogy Brandi vigyázzon 15 hónapos gyermekére. Bár ne tette volna…

Amikor a hétvége véget ért, Carillo elment a kis Mekáért, de Brandi azt a szomorú hírt közölte vele, hogy a lakás a pizsama parti során megfertőződött a koronavírussal, így karanténba kell maradniuk. Carillo beleegyezett, hogy a kislány még egy kicsit maradhasson, de néhány héttel később Brandi közölte Carillóval, hogy Meka beteg és kórházban van. 

Az édesanya, ezt hallva azonnal a kórházba sietett, de ott szörnyű hír fogadta. Kisbabáját nem az orvosok, hanem a rendőrök és vették körül. Brandi azt állította a rendőröknek, hogy amikor megfürdette a gyermeket, hogy lemenjen a láza, nem figyelt rá eléggé és Meka a víz alá csúszott. Arról, hogy meddig lehetett a víz alatt, nem tudott beszámolni. 

A boncolás azonban megerősítette, hogy Meka tompa tárgy okozta trauma következtében halt meg, és gyilkosság áldozata lett. Erre utaltak a jelentős sérülései is, amik a feje tetejétől a talpáig éktelenkedtek a kis testén. 

A kislány sérülései olyan szörnyűek voltak, hogy az államügyész, nem volt hajlandó felolvasni a nyílt tárgyaláson. Sőt, Meka családjának azt tanácsolta, ők se olvassák el a későbbiek során.

Ám a családtagok sejtették, hogy Meka milyen borzalmakat élhetett át. A GoFundMe oldalán, ahol egy adománygyűjtést szerveztek a temetésére a következőket írták:

– Szörnyen bántalmazták, vegyszerekkel égették meg, alkoholt adtak neki és megerőszakolták. A kínzásnak és a gyilkosságnak még borzalmasabb részletei is vannak, amelyekről nem szeretném, ha a világnak tudnia kellene, de a családom és én folyamatosan lejátsszuk a fejünkben. Ezek a gondolatok életünk végéig sebeket ejtenek rajtunk és Meka fiatal unokatestvérein.

Amanda Carillo nem tud megbocsátani magának, amiért hagyta, hogy Brandi Adeleke elvigye a lányt. 

– Fájdalmat érzek, amikor belépek az ajtón, mert valami hiányzik. Fájdalmat érzek, amikor hallom a gyerekeim nevetését, mert Meka nevetése hiányzik – mondta az összetört anya.

Brandi egyébként bűnösnek vallotta magát a tárgyaláson, és azt is hozzátette, megbánta, amit a 15 hónapos ártatlan kislánnyal művelt – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: nézni is borzalmas – a nehézsúlyú UFC-bajnok „ott” ütötte meg a Jackass sztárját

ripost.hu

Ezüsthajnak becézik: már 13 évesen őszült az erdélyi "csodalány"

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

nemzetisport.hu

Női kézi: hosszabbított norvég válogatott kapusával az ETO

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

mandiner.hu

Elkezdődött az oltási kötelezettség parlamenti vitája Németországban

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó