Aktuális

Barátnőjére bízta 15 hónapos kislányát az édesanya, soha többé nem ölelhette magához

Bors

2021. december 7. kedd 22:30

Szörnyű hibát vétett egy édesanya azzal, hogy megbízott a barátnőjében. A kislány nem tett semmi rosszat, mégis borzalams kínok között vesztette életét.

Egy észak-dakotai nőt hétfőn 30 év börtönbüntetésre ítéltek egy 15 hónapos kislány tavalyi halála miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy Brandi Adeleke kikönyörögte barátnőjétől, Amanda Carillótól, hogy kislánya nála ünnepelje a halloweent.

Az édesanya megbízott ismerősében, ezért megengedte, hogy Brandi vigyázzon 15 hónapos gyermekére. Bár ne tette volna…

Amikor a hétvége véget ért, Carillo elment a kis Mekáért, de Brandi azt a szomorú hírt közölte vele, hogy a lakás a pizsama parti során megfertőződött a koronavírussal, így karanténba kell maradniuk. Carillo beleegyezett, hogy a kislány még egy kicsit maradhasson, de néhány héttel később Brandi közölte Carillóval, hogy Meka beteg és kórházban van. 

Az édesanya, ezt hallva azonnal a kórházba sietett, de ott szörnyű hír fogadta. Kisbabáját nem az orvosok, hanem a rendőrök és vették körül. Brandi azt állította a rendőröknek, hogy amikor megfürdette a gyermeket, hogy lemenjen a láza, nem figyelt rá eléggé és Meka a víz alá csúszott. Arról, hogy meddig lehetett a víz alatt, nem tudott beszámolni. 

A boncolás azonban megerősítette, hogy Meka tompa tárgy okozta trauma következtében halt meg, és gyilkosság áldozata lett. Erre utaltak a jelentős sérülései is, amik a feje tetejétől a talpáig éktelenkedtek a kis testén. 

A kislány sérülései olyan szörnyűek voltak, hogy az államügyész, nem volt hajlandó felolvasni a nyílt tárgyaláson. Sőt, Meka családjának azt tanácsolta, ők se olvassák el a későbbiek során.

Ám a családtagok sejtették, hogy Meka milyen borzalmakat élhetett át. A GoFundMe oldalán, ahol egy adománygyűjtést szerveztek a temetésére a következőket írták:

– Szörnyen bántalmazták, vegyszerekkel égették meg, alkoholt adtak neki és megerőszakolták. A kínzásnak és a gyilkosságnak még borzalmasabb részletei is vannak, amelyekről nem szeretném, ha a világnak tudnia kellene, de a családom és én folyamatosan lejátsszuk a fejünkben. Ezek a gondolatok életünk végéig sebeket ejtenek rajtunk és Meka fiatal unokatestvérein.

Amanda Carillo nem tud megbocsátani magának, amiért hagyta, hogy Brandi Adeleke elvigye a lányt. 

– Fájdalmat érzek, amikor belépek az ajtón, mert valami hiányzik. Fájdalmat érzek, amikor hallom a gyerekeim nevetését, mert Meka nevetése hiányzik – mondta az összetört anya.

Brandi egyébként bűnösnek vallotta magát a tárgyaláson, és azt is hozzátette, megbánta, amit a 15 hónapos ártatlan kislánnyal művelt – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

További cikkek

Covid

Müller Cecília: Tízből kilenc megbetegedést már az omikron variáns okoz - videó

Stop

Ennek a 4 intézkedésnek nagyon sok magyar fog örülni

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Kulcsár Edina pont úgy cseréli le Csutit, ahogy Csutival cserélte le az egykori jegyesét

borsonline.hu

Hat évvel korábban ugyanazért hagyta el vőlegényét Kulcsár Edina, mint most Csutit

life.hu

Egymásba szeretett a TV2 két sztárja : "Ősztől vagyunk egy pár"

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

kisalfold.hu

Elérhetetlenek a Győrben Közlekedünk videói - megkérdeztük, mi történt az oldallal

origo.hu

Leszámol a prémium műsoraival a YouTube

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Ljubomir Vranjest menesztették a szlovének

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

szon.hu

Nem mindennapi látvány! - Vadászgépek festették csíkosra az eget Nyíregyháza felett

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

life.hu

Megszólalt Kulcsár Edina: elmondta, hogy jött össze G.w.M-mel

origo.hu

Meghalt Michel Subor, Godard A kis katona című filmjének sztárja