Aktuális

"A börtön lesz számára a földi pokol" - rabtársai kínozzák a gyerekgyilkos mostohaanyát

Bors

2021. december 6. hétfő 07:38

Éheztetett, megkínzott és megölt egy 6 éves kisfiút a nő, akinek a rabtársai szerint nincs kegyelem.

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész világot megrázta a 6 éves Arthur Labinjo-Hughes halála. A kisfiút a mostohaanyja és az apja éheztette, kínozta és végül meggyilkolta. Arthurról halála után látott napvilágot egy videó, ahol legyengülve küzd a takarójával, miközben keservesen zokog és azt ismételgeti, "engem nem szeret senki".

A mostohaanyját, Emma Tustint 29 év börtönre ítélték. A rabtársak pedig nem elnézőek vele szemben. A Facebookon is felhívás ment körbe, amelyben azt írták, a rabok tegyenek meg mindent, hogy "a börtön legyen a földi pokol a gonosz asszony számára" és "tegyék olyan nyomorúságossá és félelmetessé az életét, amennyire csak lehet".

A Peterborough-i börtönben ülők pedig ezt is teszik: már a bekerülése napján megtámadták Emma Tustint, sóval borították. Az asszony ugyanis rendszeresen csak sót adott Arthurnak, aki ettől csak még jobban kiszáradt.

Az asszony egyébként nem bánta meg a tettét, a bíróságon is csak azért borult ki, mert Arthur apja, Thomas Hughes nem nézett rá.

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet