Aktuális

100 a cél – Még szeretne szülni a 21 gyermekes anyuka

Bors

2021. december 6. hétfő 15:30

Közel 200 000 Instagram-követőt szerzett egy édesanya, csupán azzal, hogy megosztotja folyamatosan gyarapodó családjának minden pillanatát

A 24 évesgrúz szépség, Kristina Ozturknak néhány hónap különbséggel születtek gyermekei, és török származású 57 éves  ​​üzletember férjével jelenleg 21 pici büszke szülei. Az egykori sztriptíztáncosnő a Sun-nak pedig elárulta, hogy nem szándékozik leállni: célja, hogy több mint 100 gyereke lehessen.

Kristina és párja mindig is arról álmodott, hogy nagy, boldog család lehessenek, így miután találkoztak, elkezdték megvalósítani közös tervüket. A pár első közös gyermeke egy béranyának köszönhetően született meg 2020 májusában, alig néhány hónap különbséggel pedig már érkezett is a következő jövevény.

Terhességként közel 8000 eurót fizetnek, továbbá hetente közel 4000 fontot – nagyjából 1,7 millió forint – költenek kisbabáikra, és 16 bébiszitter vigyáz a csemetékre. A nagy költségvetés ellenére Kristina és férje nem akar leállni, sőt, a lány elárulta, hogy az sem kizárt, hogy természetes úton ő is világra hozzon egy újabb családtagot.

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet