Aktuális

Megtalálták az eltűnt 10 éves fiú holttestét

Bors

Létrehozva: 2021.10.19.

Május óta keresik az Iowában eltűnt 10 éves Xavior Harrelsont, most kiderült, hogy egy helyi farmon az ő holttestét találták meg.

Thomas Kriegel megyei seriff pénteki közleményében azt írta, hogy az Iowai Állami Vizsgálóhivatal aznap megerősítette a test személyazonosságát. A halál okát még nem hozták nyilvánosságra. 

Mitch Mortvedt, az Iowai Bűnügyi Nyomozó Hivatal igazgatóhelyettese a The Des Moines Register-nek azt nyilatkozta, hogy a fiú halálát gyanúsnak tekintik. 

Harrelsont utoljára május 27 -én látták Montezumában, ahogy reggel elindult otthonról biciklizni. 

A család egyik barátja még aznap bejelentette a rendőrségen a fiú eltűnését. Nem sokkal ezelőtt a tanév utolsó napján Xavior osztályteremből osztályterembe ment, elköszönt a diákoktól és jó nyarat kívánt nekik. 

- Soha nem gondolod, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor valakit látsz. Imádkozom, hogy ne így legyen - mondta a Kurt Hanna iskolaigazgató még a kisfiú keresésekor a CNN-nek.

Hónapokig 125 rendőr és 375 önkéntes kutatott  Xavior után, kedvenc színével, narancssárga szalagokkal jelezték városszerte a hiányát.

Harrelson maradványait eltűnése után négy hónappal, szeptember 30 -án találta meg egy gazda, négy kilométerre északnyugatra a gyerek montezumai otthonától.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek