Aktuális

Suzy: egyelőre szó sincs új férfiről, a lányomra koncentrálok

Bors

2021. április 15. csütörtök 10:15

Amióta Suzy egyedülálló anya lett, emberfeletti erőt érez magában, és mindent megtesz a lánya boldogságáért. Ebben még a világjárvány sem akadályozhatja meg.

Forrás: Saját

Sokakkal együtt Suzy sem fog nosztalgiával emlékezni a mögöttünk álló hónapokra. Őt is utolérte a járvány, tavaly október végén elkapta a koronavírust, de szerencsére, enyhébb tünetekkel megúszta. Nem is engedhette meg magának, hogy ágynak essen. AZ ANYASÁG NEM ARRÓL SZÓL, HOGY PIHENŐNAPOT VESZÜNK KI. KÖTELEZETTSÉGEIM VANNAK ÉS MINDENT MEGTESZEK AZÉRT, HOGY A GYERMEKEMNEK MINDENE MEGLEGYEN. EGYEDÜLÁLLÓ ANYÁNAK LENNI NEM KÖNNYŰ FELADAT – magyarázza az énekesnő. 

– Eddig is erős nő voltam, de amióta egyedül nevelem a lányomat, úgy érzem, emberfeletti erő van a birtokomban. Érte bármire képes vagyok.

Mindent megbeszél a kislányával, persze csak észszerű kereteken belül, mert vannak olyan témák, amelyekkel nem szeretné terhelni Zsuzsikát.

RENDKÍVÜL SZOROS KÖTELÉK VAN KÖZTÜNK. A LÁNYOM TELJES MÉRTÉKBEN MEGBÍZIK BENNEM, A LEGFÉLTETTEBB TITKAIT IS ÖRÖMMEL OSZTJA MEG VELEM– mondja az énekesnő, hozzátéve, ha felbukkanna az életében egy olyan férfi, aki elrabolja a szívét, akkor mindenképpen el­mondaná a lányának. Erről azonban egyelőre szó sincsen.

ÚGY GONDOLOM, HOGY MINDENNEK MEGVAN A MAGA IDEJE, NEM SIETTETEK SEMMIT. JELENLEG A LÁNYOMRA KONCENTRÁLOK, ÉS EZEN EGYELŐRE NEM SZERETNÉK VÁLTOZTATNI. JÓL ÉRZEM ÍGY MAGAM.

Suzy elhatározta, hogy mindenképpen beoltatja magát, hogy megóvja a saját és szerettei egészségét.

– Ezen a héten megkapom az első vakcinát, és a családom is követi a példámat. Lassan elkezdődik az iskola és bízom abban, hogy hamarosan újra lehet koncertezni, és hatalmas bulikat csaphatok. Szerencsére a tavaly elmaradt rendezvények időpontjait áttették idénre. Nagyon jó látni, hogy kezd betelni a naptáram, és egyre többször csörög a telefonom a megkeresések miatt. Remélem, ez továbbra is így marad, mert akkor Suzy-bulikból nem lesz hiány – újságolta az anyuka.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A Pentagon szerint Putyin fel tudna lépni Ukrajnával szemben

metropol.hu

Szakad a hó Magyarországon, hatalmas pelyhekben havazik – Videó!

she.life.hu

Akkor jöttél az életembe, amikor végképp nem számítottam rá

magyarnemzet.hu

A baloldal soraiban lehetnek az ország ellen dolgozó ügynökök

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

origo.hu

Mutatjuk, mit javasol a katásoknak a NAV

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

origo.hu

Rejtélyes Star Wars-filmet forgat C-3PO megformálója - fotó