Aktuális

Perverz fantomtól rettegnek a debreceni nők - legutóbb egy fiatal lányra csapott le

Bors

2021. március 18. csütörtök 10:00

Egy perverz rém tartja rettegésben a nőket Debrecen utcáin. A kapucnis, tetőtől talpig fekete öltözött alak fantomként ered nemcsak a nők, de lányok nyomába is

Forrás: Pexels.com

Sötét kapucni, fekete ruha és árnyként oson – ez az, ami minden beszámoló esetében megegyezik, ha a debreceni fantomról beszélnek. A férfi már tavaly óta kísért a helyi utcákon, módszere pedig szinte mindig ugyanaz: a kiszemelt nőt vagy lányt követni kezdi, szóban inzultálja, majd több esetben molesztálja is őket. Eddig az összes áldozata szerencsésen megmenekült a perverztől, de attól félnek: a zaklató egyszer még ennél is tovább megy majd. Annyi bizonyos, hogy beteges molesztálásával nem hagyott fel, legutóbb egy fiatal lányra csapott le.

– A barátomtól jöttem el este hét óra körül, és a Kálvin téri megállóhoz siettem – mesélte a Borsnak a fiatal – A megállónak két oldala van, én az egyiken, a férfi a másikon állt, de mikor meglátott, átjött oda, ahol én álltam, és figyelni kezdett, majd egyre közelebb jött – mondta a lány.

A férfi először köszönt, viszont nemsokára már megjegyzéseket tett a lány külsejére, mikor nem válaszolt, egyre dühösebb lett, és egyre durvább szavakat használt. Szerencsére időben érkezett a segítség.

– Négy külföldi egyetemista állt a másik oldalon, akik mikor észrevették, mi történik, átjöttek az én oldalamra, mellém álltak és fordítóprogram segítségével írták nekem a telefonjukon, hogy próbáljak nem a férfire nézni és távolodni tőle. Nagyon hálás voltam nekik, hogy annak ellenére, hogy nem ismertek, segítettek– hálálkodott a lány. – Mivel direkt nem néztem rá, nehogy azt higgye, felvettem vele a szemkontaktust, ezért nem láttam az arcát, de tetőtől talpig sötét öltözéket, kapucnis pulóvert viselt, a haja feketés lehetett, a bőre foltosabb és állandóan mosolygott.

A fiatal hamar rájött, hogy támadója megegyezhet azzal a 29 éves férfivel, akit idén ítéltek felfüggesztett börtönbüntetésre, méghozzá kilenc másik nő zaklatásáért. A hasonlóság ugyanis kísérteties: ő is fekete öltözetet, kapucnis pulóvert viselt, és hajszál pontosan ugyan így figyelte ki áldozatait, akik közül többeket megfogdosott, egy nőt pedig meg is ütött.

Úgy tűnik, a molesztálót még a börtönbüntetés ígérete sem riasztotta vissza, mivel azóta is többen jelentkeztek, hogy őket is hasonló módon cserkészte be a kapucnis rém:

– Olvastam többektől, hogy ez a férfi általában este hét körül, villamos és buszmegállókban figyeli ki az áldozatait, és sokakat az otthonukig követ, szomorú, hogy többször fiatal lányokat is. Szeretném, ha minél többen tudnák, ki járkál este Debrecen utcáin – szögezte le.

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

life.hu

"Úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat" - Megdöbbentő hírt közölt a királyi család

life.hu

Hoppá! Fekete áttetsző ruhában, fehérnemű nélkül pózol Demi Rose (18+)

vg.hu

Három oltás után kapta el a koronavírust Újlaki Dénes

szon.hu

Hosszú combok, szexi pózok! - Mennyi csodát rejt a szabolcsi csajok bikinije!

nemzetisport.hu

Tenisz: Kyrgios eltalált egy kisfiút, majd odaadta az ütőjét – videó

vg.hu

Félbeszakadt gyakorlat – Csollány Szilveszter (1970–2022) emlékére

life.hu

Megtörte a család a csendet: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől - Fotó

mandiner.hu

„Az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket meg hagyják békén!” – Kulifai Máté a Mandinernek

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

origo.hu

Nyomozások és házkutatások a momentumos Cseh Katalin milliárdos korrupciós ügyében