Íme a titok, hogy minden alkalommal tökéletesen készítse el a tojást

Íme a titok, hogy minden alkalommal tökéletesen készítse el a tojást

konyha
PUBLIKÁLÁS: 2021. január 15. 18:00
Egy egészen meglepő eszközre van hozzá szükségünk.
Bors

Egy ausztrál főzős Facebook-csoportban kezdődött beszélgetés arról, hogy pontosan hogyan is lehet tökéletes, belül még krémes és folyós főtt tojást készíteni, amikor is egy Jenny nevű felhasználó bedodta az aduászt. 

Ő ugyanis egy elektromos pitesütőbe üti a tojást és állítja, hogy ezzel a módszerrel tízből tízszer tökéletes lesz a végeredmény.

– Semmi mást nem használok tojás készítésére. Lágy tojáshoz öt percig, kemény tojáshoz hét percig kell sütni – írta Jenny, akinek ötleték százak próbálták ki és mind elsöprő sikerről számoltak be.

Ha igazán folyósra akarjuk a lágy tojást, akkor a pitesütő tetejét se csukjuk rá, miközben készítjük, a kemény tojáshoz azonban nyugodtan össze lehet zárni a sütő két felét.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.