Aktuális

Nem bírjuk már tovább! - Illegális utcai bulit oszlatott fel a rendőrség

Bors

Létrehozva: 2020.05.14.

Hatalmas bulit tartottak az angliai Nottingham egyik utcájában, volt itt DJ, grillezés, tánc minden mennyiségben. Csak az a gond, hogy most ez szigorúan tilos. 

A rendőrség vetett véget a bulizásnak, hiszen a koronavírus miatt még az otthonukat sem hagyhatnák el az emberek Nottinghemben, nemhogy utcai bulikban vegyenek részt. 

Egy névtelen bejelentésre jelentek meg a rendőrök az utcában, amiről egy videó is felkerült az internetre. 

Nem bírjuk már tovább! 

- mondta az egyik résztvevő.

A Teesbrook Drive-on nagyon sok ember gyűlt össze május 8-án, ezt jelentette valaki a hatóságoknak. Amint ellepték a helyszínt a rendőrök, azonnal feloszlatták az rendezvényt és mindenkit hazaküldtek. A tisztek többször is felhívták a jelenlévők figyelmét a társadalmi távolságtartás fontosságára, és arra, hogy most ezt mindenkinek be kell tartania, ezután többen hazaindultak.

A rendőrség részéről Rob Griffin, főfelügyelő elmondta:

- A kezdetektől fogva tudtuk, hogy nehéz lesz betartatni az új szabályokat a lakossággal. Ezért csak akkor büntetünk, ha tényleg nincs már más lehetőség. A rendőrök értik és átérzik most ezt a helyzetet, megértőek, de a szabály az szabály. Ebben az adott helyzetben is nagyon támogatóak voltak a kollégák, de most az elsődleges a biztonság. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek