Aktuális

Filmre vette, ahogy maszturbált, miközben a felügyeletére bízott gyerekekkel beszélgetett a dadus 18+

Bors

Létrehozva: 2020.04.21.

Hétfőn reggel tartóztatott le az Escambia megyei seriff hivatal egy helyi fiatal nőt, aki bébiszitterként és nevelőszülőként is tevékenykedett korábban a környéken. A 27 éves Nicole Lynn Walter pornófilmekben is szerepel, de a vád nem ez volt ellene, hanem gyerekekről készült pornográf felvételek birtoklása. Korábban Escambia megyében dolgozott, így az összes családot, akiknél járt, megkeresték a rendőrök. De ugyanígy kérték a szülőket, hogy akiknél Walter bármikor alkalmazott volt, jelentkezzenek.

Mikor a nő házához értek a rendőrök, hogy letartóztassák, sikoltozni kezdett, hevesen tiltakozott, próbálta megakadályozni, hogy elvigyék. Mindannak ellenére tagadta az ellene felhozott vádakat, hogy számítógépében egyértelmű bizonyítékokat találtak ellene. Később beismerte tettét.

A továbbiakban a rendőrség kapott néhány bejelentést, amiknek köszönhetően valóban igazolást nyert a feltételezés, miszerint Walter pornófilmekben szerepel, amikben nyilvánosan maszturbál, lehetőség szerint fiatalkorúak, gyerekek társaságában.

A rendőrség birtokába jutott videókon látható, ahogy a nő önkielégít, miközben folyamatosan gyerekekkel beszél, ők ugyan nem szerepelnek a videón, de hallhatóan  a nő közelében voltak, és látták őt. Walter később bevallotta, hogy ezeket a videókat feltölti egy oldalra, ahol aztán az ügyfelek fizetnek értük, akárcsak a tucatnyi gyerekekről készült képért, amit szintén a laptopján találtak meg.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek