Aktuális

Szexjátékokat tartott iskolai fiókjában a pedofil matek tanár, aki arra kényszerítette az áldozatait, hogy uramnak vagy apának hívják őt +18

Bors

2020. március 9. hétfő 20:00

A tanárként dolgozó 31 éves Tobias Yates borzaszó dolgokra kényszerítette két tinédzser tanítványát.

A pedofil férfi egy derby-i iskolában szemelte ki magának manipulálható áldozatait. A lányokat a saját lakására csalta, ahol megrontotta őket, minderről pedig videót is készített. Az egy gyermekes elvált matek tanár állítólag még a kulccsal zárható iskolai fiókjában is szexuális segédeszközöket tárolt.

Egy alkalommal egy gyakornok tartott órát Yates felügyelete alatt, amikor a férfi elkezdett fogdosni egy tanulót, majd egy gyermekalsóneműt adott a kisiskolásnak ajándékba, de ebből akkor nem lett komolyabb ügy.

Ezután csalta el magához az egyik 13-17 év közötti tinédzsert, akivel elhitette, hogy nincsen semmi szégyellni való abban, amit tesznek. A lány engedelmeskedett a tanárának, aki arra is rávette áldozatát, hogy uramnak vagy apunak hívja őt, miközben fajtalankodik vele.

Yates a másik áldozatának, több mint 250 ezer üzenetet írt, melyekben többször hangoztatta, hogy megöli magát, ha a lány nem teszi azt amit kér tőle, vagy beszél bárkinek is kettejük viszonyárról. A megrémült tinédzser engedelmeskedett a férfi követeléseinek, mert félt, hogy Yates valóban kárt tesz magában miatta. 

Végül az egyik áldozata – nem tudni, a két lány közül melyik – mégis beszélt szüleinek a történtekről, akik azonnal a rendőrséghez fordultak. A hatóságok ekkor még csak ennek a lánynak az esetét vizsgálták, és nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélték a pedofil férfit. Később a másik lány is összeszedte bátorságát és jelentkezett a rendőrségen, így a tanár ügyét újratárgyalták.

A nyomozás során Tobias Yatest összesen 87 vádpontban találták bűnösnek, köztük több renedbeli pedofiliában, szexuális kényszerítésben, valamint gyermekpornográf anyagok készítésében és tárolásában is. 

A derby-i bíróság végül 2019 augusztusában jogerősen tíz év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a pedofil matek tanárt. 

(via)

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet