Aktuális

Hat kislányt molesztált egy helyettesítő tanár, miután tisztázták egy másik zaklatási ügyben

Bors

Létrehozva: 2020.01.23.

Forrás: Pixabay

Két iskolában is fogdoshatott kislányokat egy brit helyettesítő tanár. Jonathan Claytont először egy nyolcéves lányka vádolta meg, ám ez az ügy végül nem jutott el a bíróság elé, mert a gyermek vallomása nem bizonyult elegendőnek a vádemeléshez. Később a kislány édesanyja is beszámolt arról: a lányka néha kitalál dolgokat, hogy felhívja magára a figyelmet.

Clayton ezt követően új iskolában helyezkedett el - itt azonban semmit sem tudtak a korábban felmerült vádakról egészen addig, amíg a férfi újra nem kezdett el diákokat molesztálni. 

Az angliai Carltonban élő férfi ellen most 13 vádpont merült fel: egy hathetes időszakban - 2019 áprilisában és májusában - összesen hat, 7-11 év közötti tanulót zaklathatott. A bíróság - írja a Daily Mail - a friss ügy kapcsán a korábbi vádlót is meghallgatja újra. Noha abban az esetben már született egy hivatalos döntés, ami miatt nem lehet újra megvádolni, ám a lányka vallomása alátámaszthatja, megtámogathatja a mostani ügy vallomásait.

Clayton ártatlannak vallotta magát a jelenleg is futó tárgyalások során. A diákok védelme érdekében egyik intézmény nevét sem hozták nyilvánosságra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek