Aktuális

Régóta nincs férfi Sári Évi életében

Fái

Létrehozva: 2019.10.15.

Év elején szakított a nála tíz évvel fiatalabb párjával az énekes-színésznő. Azóta párszor randizott ugyan, de nem találta az igazit.

A gond köztük az volt, hogy Sári Évinek sokszor hét napból hétszer volt előadása, éjjel ért haza, és akkor már nem volt ereje, kedve semmihez. Ezt egy civil nehezen érti meg.

– És nem egy volt az elképzelésünk a jövőről – egészíti ki Évi. – Én még nem éreztem magam készen az anyaságra. Hektikus az életem a munkám miatt, ez általános probléma. De ehhez értek, ezt szeretem, ebből élek. Most is éppen próbálok, a Sztárcsinálókat, ami az első magyar rockopera volt. PS Produkció, februárban lesz a premier. Húsz évvel ezelőtt már játszottam ebben a darabban. Akkor Poppeát alakítottam, most Agrippina leszek. Az Orfeumban is készülünk új revüműsorral novembertől, amiben velem együtt Veres Mónika, Freddie és Pál Dénes is szerepel. 

Logikus lenne, hogy a szakmából válasszon párt, aki megérti, hogy esténként dolgozik.

– Nem ez alapján választok párt magamnak: vagy jön a szikra vagy nem. Szinte soha nem volt színésszel kapcsolatom, így hozta az élet. Nyitott szemmel járok, voltam egy-két randin, de az igazit még nem találtam meg. Na­gyon jól érzem magam egyedül is – szögezte le Sári Évi, nevetve hozzátéve: – Remekül elszórakoz­tatom magam. Vannak barátaim,szeretem a hivatásom, jó így.

Nem vagyok kapcsolatfüggő, nehezen engedek be valakit az életembe. Ha mégis, akkor az tényleg komoly, mert nem arra kell, hogy ne legyek egyedül esténként. Olvasok, filmet nézek, sétálok a kutyámmal, találkozom a barátnőimmel. Van, aki furcsán néz rám, mert negyvenkét évesen még nem vagyok férjnél, és még nincs gyerekem. Úgy gondolom, ne az elvárások miatt menjünk férjhez, hogy aztán harmincöt évesen, két-három gyerekkel elváljunk. 

Én nem szeretek ítélkezni, de én sem szeretem, ha felettem ítélkeznek. A barátaim szerencsére nem, de idegenek gyakran megpróbálnak beleszólni az életembe.

Évi nem házasságellenes, csak szerinte sokan túlzottan szeretnének megfelelni a társadalmi elvárásoknak, emiatt túl sok kompromisszumot kötnek.

– Nem kiteljesednek a házasságban, hanem megfelelnek az elvárásoknak. Hiszem, hogy a házasság működő konstrukció.                        

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek