Aktuális

Böde már együtt él a Fradi kapusával?

s

Létrehozva: 2019.08.29.

A Ripost című lap szerint az FTC korábbi játékosa, a jelenleg a Paksban futballozó Böde Dániel elhagyta feleségét, Dórát, valamint három gyerme­két, és elköltözött a madocsai családi házból, amit az elmúlt években húzott fel szülőhelyén.

A lap úgy tudja, hogy a pár házassága régóta megromlott, amit az áprilisban született harmadik közös gyermekük sem tudott rendbehozni. A 25-szö­rös válogatott csatár pedig eközben összemelegedett a Ferencváros női kézilabdacsapatának válogatott kapusával, Bíró Blankával.

Lapunk elérte a 32 éves futballistát, a Fradi-szurkolók korábbi kedvencét, akit szembesítettünk a tényekkel, ám ő hallgatásba burkolózott, és végül csak annyit mondott:

– Nem kívánok a témával kapcsolatban nyilatkozni. 

A Ripost egy Bödéhez közel-álló személytől arról értesült, hogy a focista sokat ingázik mostanában Madocsa, Paks és Budapest között. A három gyermekét, Danit, Gergőt és Lénát folyamatosan látogatja otthonukban, közben a csapatával az atomvárosban készül, és amikor szabadideje engedi, a fővárosba látogat a szerelméhez. A 24 éves Blankával egyébként valószínűleg egy focimeccs után jöhetett össze Dani, hiszen a Fradi kézisei gyakran járnak a focisták találkozóira. Legutóbb is ott mutatkozott együtt az új álompár. Augusztus 13-án az FTC–Dinamo Zagreb (0-4) BL-selejtezőt ugyanis együtt nézte a Groupama Aréna VIP-páholyában Böde és Bíró.

Szerettük volna a 24 éves kézilabdázót is faggatni a kapcsolatukról, de nem reagált hívásainkra, üzene­teinkre.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek