A kiszáradt sütemény látványa nem igazán csábító. Most eláruljuk, mit csináljanak, hogy ne száradjon ki túl hamar a család kedvenc nyalánksága.
• A megmaradt sütemény oldalához illesszen fóliát! Így akár három-négy napig is tartható az édesség.
• Amennyiben lehetséges, vonja be cukormázzal a sütit.
• A frissen tartó fóliával betekert édességet zacskózza be. A simítózáras tasak a legjobb a tartósításra.
• Kekszeknél a régi, jól bevált dobozolás a megoldás. Puha aprósütemény esetén a dobozt bélelje ki alufóliával, hogy megmaradjon a desszert puha állaga. Le is fagyaszthatja, ha fóliába tekeri, majd alufóliába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.