Aktuális

Megmutatta szuperszexi feleségét a fejültetésre váró férfi - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.12.18.

Forrás: YouTube

Alighanem sokan ismerik a 33 éves, mozgássérült, orosz származású Valery Spiridonov nevét, aki a világon elsőként önként vállalkozott arra, hogy fejátültetést végezzenek el rajta. A beavatkozást egy jelenleg Kínában dolgozó olasz professzor, Sergio Canavero végezné - akit talán nem véletlenül neveznek Dr. Frankensteinnek.

Noha a műtét mostanában egyre távolabbinak tűnik - főleg azért, mert a professzor jelenleg inkább kínai önkéntesekkel dolgozna, mintsem az orosz férfival -, Spiridonov körül nem állt meg az élet.

Közzétette: Anastasia Panfilova – 2018. július 12., csütörtök

A férfi jelenleg az Egyesült Államokban él, Floridában, tavaly pedig meg is nősült. Modell-szépségű neje, Anastasia Panfilova azóta egy kisbabával is megajándékozta. A hathetes csöppség egészséges, amit azért is csodaként él meg Spiridonov, mert betegsége, a Werdnig-Hoffman-kór örökletes.

Közzétette: Anastasia Panfilova – 2018. július 12., csütörtök

A pár egyébként nem sikerült még túl sokszor együtt lencsevégre kapni, ennek ellenére Anastasia kifejtette a sajtónak, mi vonzotta a férfiban: “A kerekesszékesek sokkal mélyebb érzésűek, hűségesebbek, kedvesebbek, és általában sokkal okosabbak is... és nem ez a lényeg?” A pár egyébként eleinte szakmai találkozókon futott össze - a nő ugyanis vegyészmérnöknek tanult -, és egyre jobban érezték magukat egymás társaságában. Végül tavaly Moszkvában egybe keltek - írja a Daily Mail.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek