II. Erzsébet királynő volt főszakácsa néhány megdöbbentő titkot árult el a királyi család étkezési szokásairól, és azt is megmagyarázta, miért eszi őfelsége késsel-villával a banánt.
Darren McGrady évekig készítette a királyi család menüjét, melyeknek nagyon szigorú szabályoknak kellett megfelelnie. Mint kiderült a II. Erzsébet igen válogatós, ha az ételekről van szó, nem eszik meg akármit, és az adott hónap szezonális zöldségeinek viszont kötelezően kell a tányérján helyet kapniuk.
Tengeri herkentyűket egyáltalán nem szolgálhatnak fel nekik elkerülve ezzel az ételmérgezéseket. Nem szereti a keményítőt tartalmazó ételeket, mint a kukoricát, vagy a rizst és a tésztát sem. Az erős szagú fűszerekből a szakácsoknak a lehető legkevesebbet szabad csak használnia.
Ez azért van így, mert a királyi család tagjai nagyon sokat találkoznak magas rangú emberekkel, így ha előtte például fokhagymát fogyasztanak az érződne a bőrükön is.
Őfelsége mindig gondosan ügyel arra, hogy megőrizze méltóságát, ezért a banánt is késsel villával eszi, mert ha csak egyszerűen harapná, szerinte úgy nézne ki, mint egy kis majom.
(via Mirror)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.