Aktuális

Furcsa indokkal vágott kést a saját fejébe egy férfi - 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2018.10.08.

Forrás: DailyMail

A saját fejébe vágott szándékosan egy húsz centis kést egy orosz férfi, tettére pedig a világ legbizarrabb magyarázatát adta.

A penge szerencsére pont a két agyfélteke közé ékelődött be, ezért nem lett komolyabb baja Yury Zhokhovnak. Mindenféle nehézség nélkül tudott társalogni a kiérkező rendőrökkel is, akik egy mező közepén, Donetsk közelében találtak rá a földön ülve. A járőrök joggal feltételezték, hogy a férfit megtámadták, de Zhokhov bevallotta, hogy a sérülést saját magának okozta, ráadásul szándékosan. Tettét azzal magyarázta, hogy nem kapott levegőt az orrán keresztül, ezért úgy gondolta, nyit egy lyukat a feje tetején, és majd azon lélegzik. A kés azonban sajnos beragadt és nem tudja egyedül kihúzni - magyarázta.

Zhokhovnak valójában ez volt a szerencséje, így gyorsan kórházba szállították, ahol egy specialista segítségével szakszerűen eltávolították fejéből az idegen testet, mely semmilyen maradandó károsodást nem okozott a 41 éves férfinak. Néhány napig a biztonság kedvéért még bent tartják a kórházban, nehogy elfertőződjön a seb. Azt nem tudni, hogy a karbantartóként dolgozó férfinak korábban voltak-e mentális problémái, avagy sem.

(via DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek