Aktuális

Nagyértékű autóritkaságokat talált egy diák nagymamája garázsában – fotók

Bors

Létrehozva: 2018.08.23.

Forrás: Facebook

Szétnézett már a garázsában, hogy mi minden lapul ott elfelejtve? Egy amerikai diák két hihetetlen nagy értékű 1980-as évekbeli luxusautót fedezett fel, amikor ki akarta takarítani nagymamája poros pincéjét.

Posted by Car Match on Tuesday, August 14, 2018

Az egyik ritkaság egy 1981-es ezüst Lamborghini Countach, a másik pedig egy Ferrari 308-as. A két autó összértéke 430 000 ezer dollár, ami nagyjából 120 millió forintnak felel meg. A diák, – kinek neve nem ismert – azt állítja, hogy az autók már legalább 20 éve állnak a garázsban érintetlenül, és a poron kívül, mely az évek alatt rájuk rakódott más bajuk nincs.

This has been going around the internet but Reddit user with the name Eriegin found a 1981 Lamborghini Countach when...

Posted by TopGear Malaysia on Thursday, August 16, 2018
Posted by Car Match on Tuesday, August 14, 2018

Mint kiderült még nagyapja vette őket, amikor autókereskedésből tartotta el a családot, ám 1989-ben csődbementek, mert a biztosítások ára felment, így bezárták a boltot. A diák nagyanyja nem értett az autókhoz és nem foglalkozott velük, a fiatal pedig sose nézett eddig körül, hogy mi is lapula ponyva alatt.

Posted by Car Match on Tuesday, August 14, 2018

Az autókat nem tudni miért nem adták el, amikor felszámolták a céget. Mint a diák írja, a tudat, hogy ez a két ritka és gyönyörű járgány a garázsukban áll bántja a lelkét, de amíg ők a tulajdonosai ez sajnos nem fog változni. Ugyanakkor nagyon nehezen válna meg tőlük. Egyelőre nem döntötték el biztosan, hogy eladják-e őket, de szívesen meghallgatnak bármilyen ajánlatot – íja a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek