Aktuális

3 milliárdos villát árul a volt alpolgármester családja

Munkatársunktól

2016. november 30. szerda 04:10

Földrengéstől védett az a budapesti villa, amelynek haszonélvezője Pécel volt alpolgármestere. Az ingatlant rekordáron, hárommilliárd forintért kínálják eladásra. A külföldi érdeklődőknek még a letelepedési kötvény megszerzéséhez is segítséget nyújtanak.

Kilencszékes, saját moziterem, hatbeállásos mélygarázs, lift, kerti vízesés, külső és belső úszómedence, hét hálószoba és tíz fürdőszoba – a hollywoodi sztárok is megirigyelnék azt a mérhetetlen luxust, amelyet egy csendes, XVI. kerületi utcában lévő, hatalmas villa leendő tulajdonosa élhet át. A 2014-ben átadott, kétszintes, 2148 négyzetméter alapterületű, még napelemekkel is rendelkező, modern stílusú ház az ingatlanhirdetések alapján jelenleg a legdrágább eladásra kínált lakóingatlan Magyarországon: 3 milliárd 70 millió forintot kell leszurkolnia annak, aki Mátyásföld kertvárosában akarja a dúsgazdag playboyok életét élni.

Ebben segíthet a saját pezsgőfürdő, szauna, szolárium, konditerem, biliárd- és pingpongterem is. A szekrények elektromosan mozgathatók, valamint okostelefonnal vezérelhető a légkondicionáló rendszer. A házat saját biztonsági őr védi, ami ráadásul földrengésbiztos technológiával épült, az üvegablakok pedig betörésbiztosak. Bár szerettük volna a luxusház interneten elérhető, belső fotóit felhasználni cikkünkhöz, az ingatlant hirdető ügynökén keresztül a tulajdonos megtiltotta, hogy felhasználjuk azokat. Nyilvános forrásokból sikerült megtudnunk, hogy idén nyár óta az ingatlan tulajdonosa Füzesi József, Pécel volt alpolgármesterének lánya, aki 2014-ig töltötte be posztját társadalmi megbízottként. Az építőipari céget vezető Füzesi a feleségével együtt az ingatlan haszon­élvezője.

Bár már két éve próbálják eladni, egyelőre üresen áll a luxusvilla. Pedig a háznak saját internetes és Facebook-oldala is van, valamint számos külföldi ingatlanoldalon is hirdetik. A külföldi érdeklődők részére a hirdetésben még azt is felajánlja az eladó, hogy segítenek a letelepedési kötvényprogramban való részvételben. A kötvény 300 ezer euróért vásárolható a magyar állam által megbízott közvetítő cégektől, cserébe letelepedési engedélyt kaphat a vásárló Magyarországon, és az Európai Unión belül is szabadon mozoghat. A luxusvillát hirdető ügynökség írásban feltett kérdéseinkre nem árulta el, hogy ők vagy a tulajdonos miképpen segítenek a kötvények megszerzésében.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

magyarnemzet.hu

Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

nemzetisport.hu

Videó: a furcsán futó matematikus bíró elvitte a show-t az Afrika-kupán

borsonline.hu

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence