Aktuális

Anyu fehérneműjében erőszakolt a papám

Bors

Létrehozva: 2015.04.21.

Mivel nem tudta, mi a normális, kislányként az is normálisnak tűnt, hogy mostohaapja beteg pornófilmeket nézet vele és molesztálja. Megdöbbentő vallomás egy kétgyermekes anyukától.

“Kilenc éves voltam, amikor azt parancsolta, vegyem fel anya fehérneműit. Aztán mindenféle beteg pornófilmet néztünk. Kicsi voltam, ezért nem tudtam, mi a normális, így elfogadtam, hogy ez” - kezdte megdöbbentő vallomását a most 31 éves Kim Hill a Daily Starnak.

A nő ma már kétgyermekes családanya, szörnyű gyerekkori traumáit pedig valószínűleg sosem mondta volna el, ha férje az esküvő előtt nem kezd el kérdezősködni.

Kim még nagyon kicsi volt, amikor édesapja meghalt, anyja pedig nem sokkal ezután ismerkedett meg egy Derek Osborne nevű fickóval.

“Mindig is a kedvence voltam. Amikor anyu a földszinten tévézett, jött és lefektetett.”

Aztán kiderült, hogy ez a figyelem valójában azért volt, mert a férfinak hátsó szándékai voltak. “Aztán egyre többször mondta, hogy bújjak be mellé az ágyba. Most már világos, hogy ezt azért csinálta, mert így tudott fizikailag érintkezni velem.

A férfi aztán egyre csak durvult, jöttek a pornófilmek, a harisnya és állandóan csókolózni akart a kislánnyal, akinek hétévesen kezdett derengeni, mi is történik vele valójában.

“Az iskolában éppen azt tanultuk, hogyan születik egy gyerek. Pár évvel később láttam egy műsort a tévében a szexuális erőszakról. Sokkot kaptam, akkortájt állt össze a kép: a mostohaapám zaklat."

Kim tizenkét éves volt, amikor anyja és Osborne szerencsére szakítottak, de a kislány egészen házasságáig magában tartotta a szörnyű titkot. Párjának viszont gyanús lett, hogyan reagál bizonyos dolgokra kedvese, ezért rákérdezett. 

“Rettegtem, hogy ki fog derülni ez az egész, de azóta rájöttem, hogy tulajdonképpen egész életemben azt a kérdést vártam, amit Rob azon a napon feltett nekem. A mostohaapám tönkretehette az egész gyerekkoromat, de az életemet nem fogja, az biztos!” - mesélte könnyek közt Kim, akinek azóta már két gyermeke is van férjétől.

Derek Osborne több kislánnyal is erőszakoskodott abban az időben, jelenleg börtönben ül.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek