Aktuális

Szerelmét lőtte le a vad helyett

B. B.

2015. február 17. kedd 09:30

Karon lőtte szerelmét egy somi vadász. Mindketten a falut övező mezőn jártak, amikor a vadász célba vett egy vadat, de a lövéskor elbotlott. A Bors több ismerőst is megkérdezett, akik egybehangzóan állították: a szerelmét lelövő István hibázott, de biztos, hogy nem szándékosan lőtt Jutkára.

Megdöbbentő Különös vadászbaleset történt a Somogy megyei községben, Somon. Egy helyi, 59 éves vadász, Cs. István vasárnap kiment a helyi erdőbe vadászni, és kivételesen magával hívta élettársát, Juditot is. Már éppen az erdő melletti réten bandukoltak, mikor a férfi célzás közben megbotlott, a kezében tartott puska pedig elsült. A lövedék eltalálta Juditot.

– István már nagyon rég óta vadászik, nem kezdő – mondta a helyi István. – Jutkával is már régóta együtt vannak nagyon rendezett kapcsolatban, nem szoktak vitatkozni. Két napja még találkoztam is velük, akkor még minden rendben volt, mosolyogva köszöntek – meséli a férfi. Úgy tudjuk, István és Judit ugyan nem voltak házasok, de az 59 éves Pista és a nála pár évvel idősebb Judit boldogok együtt, az egész község egyhangúan állítja: biztos, hogy baleset történt, a fegyver csak véletlenül sült el.

A Bors utolérte a sérült asszony édesanyját, aki határozottan állítja: ő is szilárdan biztos abban, hogy István nem direkt bántotta lányát:

– Borzalmas, ami történt, a lányom nagyon súlyosan megsérült, de szerencsére túl fogja élni, a karját találta el a lövés – mondja az asszony sírva. – Abban biztos vagyok, hogy az egész egy véletlen baleset volt, a vejem is össze van törve, jelenleg is a lányom mellett van – mondta az idős hölgy, majd elbúcsúzott. Jutkát súlyos sérülésekkel, még aznap a siófoki kórházba szállították, az állapota stabil. István ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indult eljárás, de szabadlábon védekezhet.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

mindmegette.hu

13 desszert, ami tökéletes batyus buliba vagy farsangi bálba

life.hu

Sokkoló! 70 napig feküdt intenzív osztályon az oltásellenes családfő: Merkely Béla számolt be a küzdelmükről

magyarnemzet.hu

Íme még egy ok, ami Hamilton visszavonulása mellett szólhat

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

nemzetisport.hu

Gyász: elhunyt Arany Mihály, a tatabányai futball jeles alakja

origo.hu

Nagyrécse ígérete: 20 négyzetméterből még bármi lehet

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

hirtv.hu

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

hirtv.hu

Hiába rohantak a mentők: Szörnyethalt egy 22 éves nő

origo.hu

Ezek voltak Hardy Krüger legjobb filmjei - képgaléria