Aktuális

Orbán miatt hanyagolta rajongóit Schwarzenegger

Győrik L. Ferenc

2015. február 24. kedd 04:00

Hiába fizettek sokan félmillió forintot egy közös fotóért a Terminátorral, a volt kaliforniai kormányzó kibabrált velük. Inkább régi, hollywoodi ismerőse bécsi szeletét és a kormányfő társaságát választotta.

Nem mindennapi vacsorával ért véget Arnold Schwarzenegger Siker-napja. Noha a Papp László Arénában akadt volna még hely az érdeklődőknek, este, a vacsoraasztalnál már egy tűt sem lehetett leejteni az asztal környékén. A Bors megbízható forrásból megtudta, Arnold Schwarzenegger és barátnője a rendezvényről egyenesen Andy Vajnáék otthonába sietett, ahol a házigazda illusztris társaságban és fenséges lakomával várta a világsztárt.

– Andy Vajna saját kezűleg főzött esti vendégeinek – erősítette meg a Borsnak a titkos vacsora részleteit jól ismerő informátorunk. – Az est külön érdekessége, hogy a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is meghívást kapott és meg is érkezett egyik lányával Vajnáékhoz. Ott találkozhatott először Colleen Bradley Bell-lel, Magyarország nemrég kinevezett amerikai nagykövetével. Andy és Schwarzenegger is régóta ismeri a sokáig tévéproducerként tevékenykedő nagykövet asszonyt, aki így baráti társaságba csöppent. Vajna tekintettel volt arra is, hogy a miniszterelnök most böjtöt tart, így neki halkocsonyát és halételeket készített, alkoholt nem is fogyasztott. A nagykövet mindent megkóstolt, igaz, az ő kedvéért Andy egy igazán magyaros pörköltet is készített. Arnoldot és barátnőjét pedig stílusosan bécsi szelettel lepte meg. Mindent összevetve kellemes hangulatú vacsorán vannak túl a meghívottak – mondta forrásunk.

Úgy tudjuk, Schwarzenegger hétfőn éjjel, röviddel éjfél előtt távozott Vajnáék otthonából, és az utcán rajongók tucatjai várták. Egyikük a Borsnak azt is elárulta, miért.

– Maradtunk körülbelül hatvanan, akik az ötszázezres jegyet vettük vagy nyertük a rendezvényre, aminek a tartalma egy közös fotó volt Arnolddal. A rendezvényen azonban egy idő után hiába vártunk a sorunkra, elvitték őt. A szervezők készségesen igyekeztek az ígéretüket teljesíteni, a sors furcsa fintora, hogy ehhez Andy Vajnáék villájához kellett mennünk, ahol két és fél órát vártunk Schwarzeneggerre. Sejtettük, mert pletykálták, hogy a miniszterelnök is ott vendégeskedik, ő a lányával, saját autóval érkezett. Schwarzenegger testőrei körbevették az egész házat. Végül megérkezett Arnold jókedvűen, egy hatalmas szivarral a szájában. Az autója mellett kettesével készíthettük el végre a beígért közös felvételeket. Az egyik lányt még meg is dicsérte, milyen csinos, és a haját is összekócolta picit. Örültünk a találkozásnak akkor is, ha nem így terveztük – mondta forrásunk.

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

mandiner.hu

A Bundestag-elnök szerint „a lakosság egyre nagyobb részének nincsenek német felmenői”

szon.hu

Alig tudja rejteni... Megnőttek Nemazalány keblei?

origo.hu

Több ezer tonna műanyagrészecskével telítődött a hó az Alpokban

nemzetisport.hu

Rajtra hangolva: a Paks a télen a Covidtól sem kapott ki és szerzett 12 gólt

vg.hu

Megvan, hová temetik Csollány Szilvesztert

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

mandiner.hu

Sára Botond: Elvittem a ferencvárosiak üzenetét Karácsony Gergelynek

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete