Aktuális

Sokkoló vallomást tett a magánórákról az asszony

Bors

2013. június 22. szombat 22:00

Lisa Turner édesanyja évekig azt hitte egy megbízható zenetanárhoz járatja lányát. Azonban zongoraleckék helyett az akkor 12 éves lány szexórákat kapott 26 éves oktatójától.

Hatalmas visszhangot keltett Nagy-Britanniában a napokban kirobbant pedofil tanár botránya, aki megszökött egyik tanítványával. A történet pedig fájó emlékeket ébresztett egy jelenleg 44 éves ausztrál asszonyban, aki harminc évig nem beszélt senkinek az őt elcsábító tanáráról.

Lisa Turner 12 éves korában kezdett zeneórákat venni, az akkor 26 éves Garytől. A férfi azonnal megkívánta a lányt és hamar behálózta – írja a Daily Mail. A hatodikos kislánynak természetesen tetszett, hogy gitároktatója szerelmes belé, így boldogan ment bele a később erőszakossá váló kapcsolatba.

A kislány 13 éves korától került szexuális kapcsolatba a férfivel, aki minden találkozásuk alkalmával orális szexet követelt tőle. Majd rávette a kislányt és annak szüleit, hogy engedjék el a gyereket vele Angliába egy zenei kurzusra. Turner ezt követően hat évig nem tért haza Európából.

Az Angliában töltött évek rettenetes traumát okoztak a nőnek. A férfi arra kényszerítette, hogy gyerekként viselkedjen és babákkal játsszon. Turner elmondása szerint ez indította be pedofil szerelmét.

A férfivel eltöltött évek alatt az egykor vidám lányból bulimiás és pánikbeteg tinédzser lett. 19 éves korában sikerült végül megszöknie a férfitól és visszatérnie Ausztráliába, azonban elmondása szerint az azóta eltelt évtizedek sem voltak elegendőek ahhoz, hogy feldolgozza a traumát, amit a férfi okozott neki. 

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet