Aktuális

Orvul lőtték szíven a szolnoki gumicsászárt

B. J.

2013. május 28. kedd 08:35

Az ország legmenőbb használtgumi-kereskedőjével végzett tegnap egy férfi Szolnokon. A Bors úgy tudja: T. István hátulról lőtte le D. Tibort, az áldozat feleségének sikerült elmenekülnie. A gyanúsított ellen hajtóvadászat indult, a TEK kommandósai kora este el is fogták.

Torokszorító jelenetek játszódtak le tegnap délelőtt a szolnoki Hunyadi úton. A közeli adóhivatalban a sorukra vártak az ügyfelek, amikor egyszerre csak egy vérző fejű, sikoltozó asszony szaladt be. A szemtanúk szerint a nőn látszódott, hogy halálos rettegés lett úrrá rajta, sokkot kapott a félelemtől.

A hölgy ezt kiabálta: „Üldöznek… egy férfi… azonnal hívják a rendőrséget… fegyver van nála… kérem… hívják a rendőröket! Az autót jött megvenni… pisztoly, valamilyen kis pisztoly volt nála… a másik kezében gumibot… engem akart megzsarolni, vagyis a férjemet, ezért megütött… de én kiugrottam az ablakon… jött utánam, de gyorsabb voltam.

Ahogy menekültem, hallottam a lövéseket.” Mire a rendőrség kiért, az asszony férje, D. Tibor már halott volt. Információink szerint egyetlen lövéssel végzett vele a tettes, a golyó a hátán hatolt be, és a szívébe fúródott. Hamarosan a helyszínre érkeztek a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai is, a gyilkos után hajtóvadászat indult. A helyszínen ott volt a TEK főigazgatója, Hajdu János rendőr vezérőrnagy is.

A megyei rendőr szóvivő napközben a Borssal közölte: elfogatóparancsot adtak ki a 49 éves T. István ellen. A férfi állítólag egy robogóval menekült, arra hívták fel a figyelmet, hogy senki se próbálja meg maga elfogni. A helyi média úgy tudta, hogy a Fácán utcában egy elfogás is történt. A rendôrök ezt cáfolták. Azt beszélik, hogy T. helyett egy hasonló nevû embert vettek őrizetbe. Ám estére az igazi is rendôrkézre került.

A Bors úgy tudja: az áldozat feleségét, Katalint kórházba szállították, könnyebb fejsérülést szenvedett. Férjével két lányt neveltek.  D. Tibort nem csak Szolnokon ismerték, ő volt az ország legnagyobb használtgumi-kereskedésének tulajdonosa. Szabolcs megyéből és a nyugati határvidékekről jártak hozzá ügyfelek, a vállalkozó pedig külföldről is hozott be gumikat.

További cikkek

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Megint milliárdok hiányoznak a 3-as metró felújításához

borsonline.hu

Aggasztó számok: Hatalmasat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma

life.hu

Az intenzívre került a magyar énekesnő: "Olyan rosszul lettem, hogy elájultam a vécében"

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében