TOP

Sírva vigad a Schobert-család, Tóth Vera lelépett — íme a hét legolvasottabb cikkei

mkb

Létrehozva: 2024.02.11.

Íme a hét legforróbb témái! Érzelmekben gazdag hetet zárt a Schobert-család, Tóth Vera pedig nem bírta tovább otthon.

Schobert Norbi és Rubint Réka több mint két évtizede aktív szereplője a magyar bulvármédiának. Lehet őket szeretni, vagy nem szeretni, de az vitathatatlan, hogy még mindig mindenkit az érdekel, hogy mi történik velük! A héten a család két bejelentéssel is szolgált, ami felkavarta az állóvizet.

Megemlékezés és eljegyzés Schobert Norbiéknál

Szomorú dátumról emlékeztek meg csütörtökön: Réka szeretett édesanyja aznap ünnepelte volna a 75. születésnapját. Három évvel ezelőtti tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt már csak gondolatban köszönthették a szeretett hölgyet.

Eszméletlenül hiányzol és mindennél jobban szeretlek örökre

emlékezett meg a mindent jelentő nagymamáról Schobert Lara.

De azért örömből is jutott nekik. Köztudott, hogy Réka mindennél jobban szereti a családját, és mikor ezt írjuk, nemcsak a közvetlen rokonaira gondolunk. Családjaként szereti ugyanis alakreformos barátait is, így nem meglepő, hogy elsírta magát örömében, mikor megtudta, a vele edző Betty menyasszony lett:

Drága Bettykém! Tiszta szívből kívánok Nektek egy életen át tartó önzetlen, tiszta szerelmet! Egy a titok: MINDIG szeresd ŐT jobban Önmagadnál!

— rukkolt elő a jótanáccsal a családanya.

92 éves lett Szinetár Miklós

Ünneplésből Szinetár Dórának is jutott a napokban: édesapja, a Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas rendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész, Szinetár Miklós 92 éves lett! Bizonyára díszes vendégséggel is megünneplik majd a szép kort, ám aznap reggel Dóra csak egy köntösbe bújva ölelte meg édesapját, hiszen jelenleg egy háztartásban élnek.

EP2I5461
92 éves lett Szinetár Miklós. Fotó: Teknos

Ráskó Eszter műsorvezető lett, Tóth Vera lelépett

Úgy fest, ezen a héten a hölgyek vitték a prímet! Az elmúlt napok egyik legnagyobb durranása kétségtelenül az volt, hogy kiderült, ki helyettesíti Vadon Janit a Balázsék című reggeli műsorban. Ahogy arról elsők között a Bors is beszámolt: Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri a szexuálpszichológus-humorista, Ráskó Eszterrel válik újra trióvá.

Az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, Tóth Vera hete is jól alakult, igaz, télből télbe menekült, legutóbbi szelfijéből kiderült: Izlandon élvezi épp az életet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek