Halálos

Brutális gyilkosság Parasznyán: „A karjaim között halt meg a barátom”

Kóré Károly

Létrehozva: 2023.12.08.

Saját jótevőjét késelte halálra egy férfi Parasznyán. K. Sándort H. Róbert befogadta a házába. Egy ideig békében laktak egy fedél alatt, de aztán összeszólalkoztak. A vita tettlegességbe torkollott, végül egy kés is előkerült. A sérültet a sértett barátja hiába próbálta megmenteni. A feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

Durva gyilkosság történt szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Parasznyán. A 47 éves H. Róbertet a rendőrség gyanúja szerint az a férfi késelte meg, akit hónapokkal ezelőtt befogadott a házába.

rendőrség
A rendőrség őrizetbe vette a feltételezett elkövetőt  Fotó: Fehér Gábor

A Bors elérte az elhunyt férfi vejét.

Róbert egy áldott jó ember volt, akin csak tudott, segített. Nagyon sok helyen dolgozott, többek között fémmunkákkal foglalkozott. Mindig a családja érdekét tartotta szem előtt 

– emlékezett vissza apósára a gyászoló férfi, aki nagyot csalódott Sándorban.

Jó néhányszor találkoztunk, és nem gondoltam volna róla, hogy ilyen aljas tettre képes. Azt hittem, hogy rendes ember, de tévedtem. A rácsok mögött majd elgondolkodhat az élet értelmén.

Mint megtudtuk, Róbert és Sándor valamin összekülönbözött, a szóváltást pedig tettlegesség követte. A vitát Sándor egy késsel zárta le. Róbert erősen vérezni kezdett és összerogyott. A történtekről a sértett egyik közeli barátja is értesült, ezért azonnal a helyszínre sietett.

Percek alatt odaértem, és egy szörnyű látvány fogadott. Természetesen azonnal hívtam a mentőket. A megérkezésükig a diszpécser utasításait követve próbáltam a barátom életét megmenteni, de nem jártam sikerrel. Hiába lélegeztettem a barátomat, hiába masszíroztam a szívét. Róbert tulajdonképpen a karjaim közt halt meg. Legalább 35 éve, a gyermekkorunk óta ismertem. A szülei már meghaltak, és mielőtt Sándort befogadta volna, egyedül élt

– mondta a barát.

Róbertet a két gyermeke és a testvérei gyászolják.

A rendőrség a feltételezőt őrizetbe vette.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek