szomszédviszály

"Elkeserít minket a szag" - a vegán család megtiltotta szomszédjának, hogy húst grillezzen az udvaron

Létrehozva: 2024.05.13.

Módosítva: 2024.05.13.

Csúnya civakodás alakult ki a szomszédok között.

Végre itt a nyár, végre elkezdődhetnek a kerti partyk. Sokak kedvenc évszaka ez, hiszen ilyenkor sokkal szabadabbnak érezhetjük magunkat, elég egy lenge ruhácskában kisétálni az utcára, elmehetünk nyaralni, és persze számos jó programot szervezhetünk. Akinek kertkapcsolatos háza van, az számos jó bulinak adhat otthont. Lehet tartani medencés bulit, de hazánkban is nagyon nagy népszerűségnek örvend a kerti sütögetés. Ilyenkor általában húsokat grillezünk: kolbászt, virslit, csirkemellett, oldalast, stb. Ez azonban nem mindig tetszik a szomszédoknak. 

Sokan szeretnek a kertben grillezni 

Valóságos szomszédviszályba fulladt néhány kerti party. A nyár beköszöntével ugyanis egyre több időt töltünk a szabadban, egyre többen tevékenykedünk a kertünkben. Az egyik legnépszerűbb nyári összejövetel apropója a sütögetés. Ki ne szeretné a grillen megsült kolbász, hús ízét? Ha csak rá gondolunk az illatára, összefut a nyál a szánkban. Ez nem is csoda, hiszen a kerti sütögetésnek van egy jellegzetes illata, ami a legtöbb ember számára kellemes. Nem úgy a vegánoknak! Őket gyakran zavarja.

Egy család sokkoló történetet osztott meg az internettel. Elmondták, hogy nagyon szeretnek a családjukkal és a barátaikkal grillezni, most azonban fenyegető levelek tömkelegét kapják a szomszédoktól. Már korábban is küldött leveleket nekik, kérvén, hogy miközben főznek, csukják be az ablakot, mert az átszivárgó hússzag nagyon zavarja és feszélyezi őket, hiszen vegánok. Ezt nem tartották mindig be, most pedig, hogy egy nagyobb sütögetést tartottak, "utolsó figyelmeztetést" küldtek. 

Felvetettem az aggodalmam a hússzag miatt, amitől a családom rosszul érzi magát és idegesít minket. Erre te szombaton tartasz egy grill partyt sok embert meghívva? Pedig tudtad, hogy milyen hatással lesz ez a családomra

- írta, majd megfenyegette, hogy ha nem hagy fel vele, akkor feljelenti. 

Az internetezők igencsak megdöbbentek a történeten, és a többség azt mondja, az ember azt csinál a saját kerjében, amit csak akar - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek