Rejtélyes

Nyom nélkül tűnt el a magyar turista a luxusszállóból – így keresték a rendőrök

Bors

Létrehozva: 2024.05.04.

Különös eltűnés tartja lázban az olaszországi Como városát.

Luxusszállodában hagyta a kutyáját egy magyar nő, majd minden nyoma veszett – számolt be a megdöbbentő történetről a Corierre della Sera milánói kiadása. A 43 éves nő egy comói szállást választott magának, amit minden gond nélkül el is foglalt. Azonban a hotel dolgozói észrevették, hogy a kutyája a szobájában maradt, a nő pedig eltűnt. A szállás dolgozói feljelentették a nőt az állat elhanyagolása miatt.

rendőrség, rendőr, eltűnt, bűntény
Rejtélyes eltűnés tartja izgalomban az olaszokat  Fotó: Pexels

Ekkor derült ki számukra, hogy a magyar turistának nyoma veszett. Április 24-én, reggel jelentették a nő eltűnését. A rendőrök nyomozásba kezdtek, hogy felkutassák a nőt és megbizonyosodjanak arról, hogy jól van. A szállodába érve először kimentették az ebet, az állatot éhesnek és ijedtnek találták, majd felvették a kapcsolatot az önkéntesek egyesületével, akik átvették az állatot. Később rátaláltak az Ausztriában élő magyar turistára is, aki órák óta céltalanul bolyongott a város utcáin, majd a közeli erdőben. Láthatóan zavart volt, így magyarázatot sem tudott arra adni, hogy hova indult a hotelből. 

Németországban veszett nyoma Daninak

Közel három hete nem adott életjelet magáról Kurtán Dániel. Családja és barátai nagyon aggódnak érte, mert utoljára március 28-án halottak felőle. Akkor még bement a Baden-Württember tartományban található munkahelyére, ahol szobafestőként dolgozott. Aznap este a szállásán néhány személyes dolgot magához vett, majd távozott. Azóta senki sem tud róla információval szolgálni.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek